Dakbedekking repareren

Last van lekkage? Of wilt u schade aan uw dakbedekking repareren? Feenstra dakbedekking staat voor u klaar. Met behulp van onze geavanceerde meetapparatuur sporen wij iedere lekkage op en repareren het dak binnen 24 uur. Een lekkage op een plat dak moet altijd snel verholpen worden, voordat het dakbeschot aangetast wordt.

Spoed?

In geval van spoed belt u direct met één van onze experts op het telefoonnummer 0517 23 97 97.

Dakbedekking repareren in geval van stormschade

Op de onderstaande foto is goed te zien hoeveel schade er kan ontstaan tijdens een pittige storm. Is uw dak wel bestand tegen hevige regenval in combinatie met zware windstoten? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie of een bestandsopname. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Veroudering is één van de meest voorkomende oorzaken voor loslatende dakbedekking. Laat uw dak daarom ook ieder jaar controleren. Belandt u toch in een situatie zoals te zien is op de onderstaande foto? Bel ons direct om een noodreparatie uit te laten voeren.

dakbedekking repareren

Kosten reparatie

De kosten voor het laten repareren van uw dak worden bepaald met behulp van een dakinspectie. Wij kunnen het beste een inschatting maken van de kosten als we bij u langs zijn geweest.