Dakbedekking repareren? Feenstra Dakbedekking helpt!

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Last van lekkage aan uw dak? Of wilt u schade aan uw dakbedekking repareren? Feenstra dakbedekking staat voor u klaar bij deze werkzaamheden. Ook kunnen we voor u onderzoeken waar het probleem ligt, zodat we heel specifiek de lekkage kunnen aanpakken. Met behulp van onze geavanceerde meetapparatuur sporen wij iedere lekkage op en repareren het dak binnen 24 uur. Een lekkage op een plat dak moet altijd snel verholpen worden, voordat het dakbeschot aangetast wordt.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Spoedgeval dakbedekking repareren

Heeft u een spoedgeval? Dan kunnen we u binnen 24 uur voorzien van de beste hulp. In geval van spoed belt u direct met één van onze experts op het telefoonnummer 0517 23 97 97. Bent u er niet zeker van of het bij u om een spoedgeval gaat? Bel ons gerust om te overleggen. Wij kunnen de situatie op afstand soms al inschatten. Moet er direct werk gemaakt worden van het geval of kan het nog even wachten.

Dakbedekking repareren in geval van veroudering

Veroudering is één van de meest voorkomende oorzaken voor loslatende dakbedekking. Laat uw dak daarom ook ieder jaar controleren of controleer deze zelf. Echter is dit laatste soms lastig, omdat de oorzaak van verschillende mankementen, zoals lekkage, vaak pas te laat ontdekt wordt. Het is niet altijd duidelijk te zien dat dakbedekking schade heeft opgelopen. Wij helpen u hier graag bij.

Dakbedekking repareren in geval van stormschade

Op de onderstaande foto is goed te zien hoeveel schade er kan ontstaan tijdens een pittige storm. Is uw dak wel bestand tegen hevige regenval in combinatie met zware windstoten? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie of een bestandsopname. In beide gevallen stellen we een rapport op die alles over uw dak vermeld, inclusief de gebreken. Op die manier weet u vooraf waar u aan toe bent.  Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Belandt u toch in een situatie zoals te zien is op de onderstaande foto? Bel ons direct om een noodreparatie uit te laten voeren.

Kosten reparatie

De kosten voor het laten repareren van uw dak worden bepaald met behulp van een dakinspectie. Wij kunnen het beste een inschatting maken van de kosten als we bij u langs zijn geweest. Wellicht wilt u besparen op professionele hulp, maar deze hulp kan u op termijn juist veel geld besparen. Door vroegtijdig delen dakbedekking te repareren, bespaart u dat op termijn mogelijk heel veel ellende. Is er sprake van lekkage, dan is er vaak veel meer aan de hand en kan er binnenshuis ook genoeg aan de hand zijn.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Waarmee kunnen wij u helpen?