Dakgoot vervangen?

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Dakgoot vervangen? Lees hier alle tips!

Heeft uw dak veel te verduren gehad de afgelopen jaren? Denk aan wind, regen en vorst? Hou dan goed in de gaten of u uw dakgoot moet vervangen. Waar herkent u aan dat uw dakgoten toe zijn aan vervanging? En wat kunt u doen? Dat leggen we uit in dit artikel!

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Wanneer dakgoot vervangen?

Uw dakgoot is aan vervanging toe wanneer u ziet dat het meerdere beschadigingen heeft of wanneer ze erg verouderd zijn. Het hoeft niet te zijn dat het nodig is de gehele oude dakgoot te vervangen. Het kan ook zijn dat problemen zijn opgelost wanneer er een deel van uw dakgoot gerepareerd wordt. Weet u niet zeker wat er nodig is? Schakel dan onze hulp in. Wij doen dan voor u een check.

Problemen voorkomen met dakgoot vervangen

Wanneer uw dakgoot of dakgoten niet meer optimaal functioneren kan dit leiden tot dak lekkage. Dak lekkage kan weer leiden tot grotere problemen. Het kan bijvoorbeeld uw onderconstructie aantasten. En dan bent u verder van huis. Dit gaat u dan helaas ook veel geld kosten. Veel beter is om af en toe uw dak en uw dakgoten te checken. Wanneer u vroeg constateert dat uw dak of uw dakgoot aan vervanging toe is dan verlengt u de levensuur van uw dak en bespaard u uiteindelijk dus op vele kosten. Weet u zeker dat uw dakgoot aan vervanging toe is? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op. Het kan in bepaalde periodes erg druk zijn, dus hoe eerder u de afspraak maakt hoe beter. Feenstra dakbedekking is gespecialiseerd in dakrenovaties aan o.a. woningen, bedrijfspanden, vastgoedbeheer, onderwijs- en zorginstellingen, winkels, en bergingen. Wij helpen u graag verder.

Inspectie en offerte voor dakgoot vervangen

Wij bij Feenstra dakbedekking zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in alles wat met daken te maken heeft. Wij brengen altijd de huidige situatie eerst in kaart, voordat we aan de slag gaan met de klus. Zo kunt u ook zien wat er precies aan de hand is met uw huidige dak. Dit doen wij door middel van:

  • dakinspectie (voor minder complexe daken)
  • bestandsopname (voor complexe daken)

Aan de hand van één van deze inspecties beslissen wij welke opties het beste zijn voor uw dak. Wij stellen een vrijblijvende offerte op, waarin we ook de benodigde werkzaamheden opnemen. U kunt altijd rekenen op onze vakkennis en solide werk. Als bedrijf zijn wij VCA gecertificeerd en aangesloten bij VEBIDAK.

Zinken dakgoot repareren of vervangen

Wij beschikken over de juist expertise om u te helpen bij schade, lekkage of bij een volledige vervanging van de zinken dakgoot. Wij leveren alle soorten zinken dakgoten en bijbehorende materialen. Wij zorgen dat uw dakgoot vakkundig wordt gemonteerd en letten hierbij goed op de afwerking. Zinkwerk kunt u ook bij ons bestellen. Al het zinkwerk wat mij maken is: Zinken mastgoot (rond), Zinken bakgoot (rechthoekig), Dakgootbeugels, Verbindingsstukken, Vergaarbakken, Zinken dakkapellen

Uw dakgoot weer als nieuw?

Twijfel niet en neem direct contact met ons op als u vragen heeft over een dakgoot vervangen. Het is soms lastig om te bepalen wanneer uw dak onderhoud nodig heeft. Wij helpen dit graag te bepalen voor uw. Bel ons op 0517 – 23 97 97 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Waarmee kunnen wij u helpen?