Dakisolatie laten plaatsen

Wilt u dakisolatie laten plaatsen door een professioneel bedrijf, omdat u er zeker van wilt zijn dat het plaatsen van dakisolatie zo nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd? Dan bent u bij Feenstra Dakbedekking aan het goede adres.

Dakisolatie zelf plaatsen?

Premies en subsidies, een fikse BTW-korting en het belastingvoordeel zorgen ervoor dat het prijsverschil tussen zelf plaatsen en laten plaatsen vaak erg gering is, waardoor men uiteindelijk toch kiest voor het laten plaatsen van dakisolatie. U investeert op het lange termijn in een goed onderhouden huis, profiteert van een lagere energierekening en korte terugverdientijd.

Dampdichtheid is essentieel bij een correcte plaatsing

Het voorkomen van het opstapelen van vocht in uw isolatie is van essentieel belang bij het isoleren van uw woning. Vocht in uw isolatie vermindert de isolatiewaarde van uw isolatiemateriaal aanzienlijk. Na verloop van tijd kan aantasting van het houtwerk voorkomen. En dat is iets wat u absoluut wilt voorkomen. Laat u dan ook goed adviseren over de mogelijke opties. Denk aan soorten isolatie (PIR,ROCKWOOL), isolatiewaarde en werkwijze.

Oriƫntatiegesprek

Een stap dichterbij een warmer huis en een aangenamer binnenklimaat; vraag een oriƫntatiegesprek aan zodat wij u een gedetailleerde offerte kunnen sturen. U kunt ons natuurlijk ook gerust bellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.