Dakisolatie laten plaatsen? Dat doen wij voor u.

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Wilt u dakisolatie laten plaatsen? En wilt u dit laten doen door een professioneel bedrijf, omdat u er zeker van wilt zijn dat het plaatsen van dakisolatie zo nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd? Dan bent u bij Feenstra Dakbedekking aan het goede adres. Met jarenlange ervaring in dakbedekking en alles wat er bij komt kijken plaatsen wij op professionele wijze dakisolatie bij zowel particulieren als bedrijven. Let op, momenteel hebben we het erg druk. Wilt u gebruik maken van onze expertise? Neem dan tijdig genoeg contact op!
  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Kosten dakisolatie zelf plaatsen of laten plaatsen

Premies en subsidies, een fikse BTW-korting en het belastingvoordeel die u krijgt bij het in handen nemen van een gespecialiseerd bedrijf bij dit soort klussen, zorgen ervoor dat het prijsverschil tussen zelf plaatsen en laten plaatsen vaak erg gering is. Hierdoor kiest men uiteindelijk toch vaak voor het laten plaatsen van dakisolatie. U investeert op het lange termijn in een goed onderhouden huis en profiteert daardoor bovendien van een lagere energierekening en korte terugverdientijd.

Dampdichtheid is essentieel bij een correcte plaatsing

Het voorkomen van het opstapelen van vocht in uw isolatie is van essentieel belang bij het isoleren van uw woning. Dit is omdat vocht in uw isolatie de isolatiewaarde van uw isolatiemateriaal aanzienlijk verminderd. Na verloop van tijd kan aantasting van het houtwerk voorkomen. En dat is iets wat u absoluut wilt voorkomen. Laat u dan ook goed adviseren over de mogelijke opties. Het goed adviseren over de mogelijke opties kunt u dan ook het beste laten doen door een professioneel bedrijf. U moet namelijk denken aan onderwerpen, zoals de soorten isolatie (PIR,ROCKWOOL), isolatiewaarde en werkwijze. Mocht u hier nu al vragen over hebben? Neem dan contact op. Wij van Feenstra dakbedekking kunnen bij u langskomen om alles te inspecteren.

Vraag een oriëntatiegesprek aan

Wilt u een stap dichterbij een warmer huis en een aangenamer binnenklimaat? Heeft u vragen over de soorten isolatie? Denkt u dat uw houtwerk al is aangetast? Of heeft u vragen over premies of subsidies? Vraag dan gerust een oriëntatiegesprek aan, zodat wij u een gedetailleerde offerte kunnen sturen. Dus de klus hangt af van verschillende factoren. Elk dak is anders en elke klus is anders, daarom is het goed om eerst goed te weten wie en wat u nodig bent. U kunt ons natuurlijk ook gerust bellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Waarmee kunnen wij u helpen?