Laat uw daklekkage repareren

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Daklekkage komt natuurlijk nooit gelegen. Bevindt u zich in een situatie waar een lekkage zorgt voor overlast in uw woning? En wilt u schade aan de dakconstructie voorkomen? Grijp dan direct in en laat uw daklekkage repareren! Bel ons op 0517 23 97 97
  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Daklekkage zelf opsporen?

Wij raden u aan om in verband met uw eigen veiligheid ervaren dakdekkers in te schakelen om uw dak te inspecteren. Wilt u zelf het dak inspecteren? Houdt dan rekening met het feit dat het dak op sommige plaatsen verzwakt kan zijn. Wanneer u beslist om zelf de lekkage op te sporen is het verstandig om te letten op de volgende punten:

  • Beschadigingen of scheuren kunt u het beste opsporen wanneer het dak goed schoon geveegd is.
  • Geen beschadigingen ontdekt? Controleer alle hemelwaterafvoeren op gebreken of verstopping.
  • Indien aanwezig kunt u de schoorsteen of lichtkoepel op het dak controleren op gebreken.
  • Is het dak eerder gerepareerd? Het is mogelijk dat een slecht uitgevoerde reparatie in het verleden de oorzaak kan zijn van uw probleem.
  • Houdt rekening met het feit dat een natte plek op het plafond niet direct ook de exacte locatie van het lek hoeft te betekenen. Kijk altijd verder dan u kunt waarnemen.

Kosten daklekkage repareren

De kosten van een dakreparatie zijn afhankelijk van de grootte en de aard van de lekkage. Houdt rekening met hogere kosten wanneer er geconstateerd wordt dat het dakbeschot is aangetast. Laat u altijd goed adviseren door een professioneel bedrijf en vraag naar verschillende oplossingen.

Meer weten over daklekkage repareren

Heeft u geen specifieke oorzaak kunnen vinden? Neem contact met ons op, zodat wij het dak voor u kunnen inspecteren en direct een noodoplossing voor u kunnen uitvoeren. Door de jaren heen heeft Feenstra Dakbedekking een zeer goede reputatie opgebouwd in dakbedekking en ook zaken zoals daklekkage. We hebben door de jaren meerdere grote projecten lopen voor verschillende opdrachtgevers, zoals Bouwgroep Dijkstra Draisma. Naast dat we druk bezig zijn voor grote opdrachten, staan we altijd open voor kleine particuliere opdrachten. Neem eens een kijkje op onze projecten pagina. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of heeft u nog een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.