- Feenstra Dakbedekking - https://www.feenstra-dakbedekking.nl -

Dakbeheer

Dakbeheer

Voorkom lekkages en schade aan uw dak met regelmatig onderhoud van Feenstra Dakbedekking. Met ons dakbeheerscontract verlengt u de levensduur van uw dak en bespaart u op de jaarlijkse onderhoudskosten aan het dak van uw woning of pand.

Werkwijze

Met ons onderhoudscontract wordt het dak afhankelijk van de aard en situatie ieder halfjaar of jaarlijks geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie reinigen wij het dak en kleine onderhoudswerkzaamheden worden meteen uitgevoerd. De kosten voor de kleine onderhoudswerkzaamheden die direct ter plaatse gedaan kunnen worden zullen niet in rekening worden gebracht. Afhankelijk van het dak en het onderhoudscontract doen wij onderzoek op de volgende punten:

Indien er aanvullend onderhoud, groot onderhoud of dakrenovatie uitgevoerd moet worden, wordt er in overleg met u een vrijblijvende offerte opgemaakt.

Bestandsopname combineren met dakbeheer

Voordat u uw dak door ons laat beheren voeren wij afhankelijk van het dak een bestandsopname [1] of een dakinspectie [2] uit. In de bestandsopname wordt duidelijk aangegeven wat de huidige staat van het onderhoud is en wat de komende jaren eventueel nodig is aan aanvullend onderhoud, groot onderhoud of dakrenovaties.

Verzekerde all in garantie

Ook kan de garantie uitgevoerd worden als een verzekerde all-in projectgarantie. De garantie wordt dan ondergebracht bij een verzekeringsmaatschappij die steekproefsgewijs de daken onafhankelijk inspecteert en rapporteert.