Renovatie subsidie verbouwing

Lekkage of schade?

E-mail ons

De Provincie Friesland wil de doorstroom op de Friese woningmarkt stimuleren. Om hier aan bij te dragen is de renovatiesubsidie in het leven geroepen. Hiermee draagt de Provincie bij aan de kwaliteitsverbetering van bestaande woningen en moeten woningen aantrekkelijker worden voor eventuele kopers. De renovatiesubsidie is van toepassing wanneer u tussen 28 maart en 30 juni een woning koopt tot €180.000. Bij de renovatie moet het gaan om een bouwkundige aanpassing aan de (gebouw)schil of dragende constructie.

Renovatiesubsidie Friesland voor dakrenovatie

Wilt u dus uw dak renoveren? Ook dakrenovaties vallen ook onder deze subsidie. Voorwaarde is dat het voorlopige koopcontract is ingegaan in de periode vanaf 28 maart tot en met 30 juni. Ook moet de woning gelegen zijn in de provincie Friesland. De aankoopwaarde mag daarnaast niet hoger zijn dan €180.000 en op waddeneilanden niet meer dan €265.000. De woning moet zijn bedoeld voor zelfstandige permanente bewoning door de aanvrager.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Subsidieplafond voor subsidie verbouwing

De subsidie voor verbouwingen kent een subsidieplafond en aanvragen kunnen worden gedaan zolang dit plafond niet is bereikt. Wilt u dus bijvoorbeeld uw dak renoveren? Wees er dan snel bij met de aanvraag. Voor alle voorwaarden en een uitgebreider overzicht van alle werkzaamheden die onder de subsidie vallen kunt u hier kijken . Voordat u bijvoorbeeld een overeenkomst voor werkzaamheden met ons afsluit is het goed om eerst de subsidie aan te vragen.

Al eerder een renovatie uitgevoerd?

Eerder werd een renovatiesubsidie ingesteld voor de periode van 25 september tot en met 14 december 2014. Heeft u binnen deze periode een huis gekocht? Aanvragen voor deze renovatiesubsidie kunnen nog worden ingediend tot september 2015. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.