Derbigum daken

Derbigum daken gaan langer mee dan de meeste andere waterdichte oplossingen. Gemiddeld gaan bitumen daken 20-25 jaar mee. Met bitumen dakbedekking van het merk Derbigum hoeft u zich 35 jaar lang geen zorgen meer te maken over uw dak.

Alle voordelen op een rijtje

  • De levensduur is makkelijk te verdubbelen
    Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat na 35 jaar, een nieuwe laag Derbigum volstaat om de levensduur van het dak nog eens met 35 jaar te verlengen. Dat betekent voor u dat het oude dak niet verwijderd hoeft te worden. Dat kan u aanzienlijke kosten besparen op het slopen en afvoeren van de oude laag.
  • Lage onderhoudskosten en reparatiekosten
    Dankzij de hogere resistentie van Derbigum daken zijn de onderhoudskosten en reparatiekosten vaak lager.
  • Milieuvriendelijker
    De strenge energiecontroles tijdens het productieproces, het gebruik van gerecyclede materialen en de levenscyclusanalyse, maken dat de Derbigum-dakbanen vervaardigd worden met respect voor het milieu.

Feenstra dakbedekking

Om deze redenen maken wij graag gebruik van Derbigum bitumen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het werken met Derbigum. Wij ervaren het als een zeer kwalitatief hoogwaardig product dat zijn kwaliteiten ruimschoots bewezen heeft. Wilt u graag een bitumen dakbedekking? Een dakinspectie of een bestandsopname geeft u inzicht of dit materiaal het best geschikt is voor uw dak.