Garagedak vervangen

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Wil u uw garagedak vervangen? Wat zijn de mogelijkheden? En hoe weet ik wanneer mijn dak toe is aan vernieuwing? Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Wanneer is mijn garagedak toe aan vervanging?

Uw garagedak is toe aan vervanging wanneer u in de volgende situaties belandt:

Lekkage
Heeft u last van een lekkage en is het uitvoeren van een dakreparatie niet afdoende? Kies dan voor een vernieuwing van het dak. Houdt er rekening mee dat een natte plek op het plafond niet precies de plaats hoeft te zijn waar de daadwerkelijke lekkage zich bevindt. Het kan zijn dat een eerdere reparatie slecht is uitgevoerd of dat een eerdere lekkage verdere schade heeft aangebracht aan het dak. Laat een reparatie of vernieuwing van het dak dan ook altijd uitvoeren door een ervaren dakdekkersbedrijf.

Schade
Een stevige storm heeft flink wat schade aangebracht aan het dak. Met behulp van een dakinspectie weet u of uw dak compleet vervangen moet worden of dat een reparatie volstaat om de levensduur van het dak te garanderen.

Vele reparaties en lagen dakbedekking
Is het dak al vaker gerepareerd? Of zijn er al te veel lagen dakbedekking over uw platte dak aangebracht waardoor het geheel te zwaar begint te worden voor de dakconstructie? Ook in dit geval is een complete dakvernieuwing aan te raden.

Gemiddelde levensduur dakbedekking

Bitumen 25 jaar
PVC 20 jaar
EPDM 40 jaar

De gemiddelde levensduur kan in de praktijk afwijken. Onze ervaring is dat sommige soorten bitumen juist veel langer meegaan. Het is echter wel verstandig om de conditie van uw dak in de gaten te houden, zeker als de gemiddelde levensduur van de dakbedekking is verstreken. Dit kan met behulp van onze dakonderhoud programma.

Liever de conditie van uw dak laten inspecteren door een expert? Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan.

Een garagedak vervangen? Denk eens aan groen!

Geen zin om tegen saaie dakbedekking aan te kijken? Dan kunt u kiezen voor een sedumdak. Naast het feit dat het erg mooi staat draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu en profiteert u van natuurlijke isolatie. Ideaal voor een garage. Lees hier meer over sedumdaken. Er zijn verschillende mogelijkheden; mossen, kruiden, grassen en vetplanten verrijken uw garage met een natuurlijke tintje.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.