Kosten van dakrenovatie

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Wat zijn de kosten van dakrenovatie?

Wat zijn de kosten van dakrenovatie? Dat verschilt per situatie! Maar op den duur zal het zeker nodig zijn om te investeren in dakrenovatie, omdat wind, regen en vorst op den duur problemen kunnen veroorzaken aan uw dak. Door uw dak tijdig te laten renoveren voorkomt u lekkages, versleten voegen, lekkende goten en andere vormen van schade. Wat u natuurlijk weer geld bespaard.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Problemen voorkomen, voorkomt onnodige kosten dakrenovatie

Probeer schade aan uw dak te voorkomen, omdat schade aan het dak vaak al snel zal leiden tot meer schade en dus meer kosten. Daklekkage kan bijvoorbeeld de onderconstructie aantasten. Als deze onderconstructie wordt aangetast lopen de kosten al snel hoog op. Het is dus belangrijk om bijvoorbeeld een oudere dakbedekking eens te laten inspecteren. Dakbedekking laten inspecteren kan bij Feenstra dakbedekking!

Dakrenovatie’s verlengen de levensduur van uw dak en dit kan uiteraard veel geld besparen. Wij zijn gespecialiseerd in dakrenovaties aan o.a. woningen, bedrijfspanden, vastgoedbeheer, onderwijs- en zorginstellingen, winkels, en bergingen.

Dakrenovatie? Dit is de werkwijze van Feenstra dakbedekking

Als u kosten maakt aan dakrenovatie, dan wilt u natuurlijk wel graag weten waar u het geld precies aan uitgeeft. Feenstra Dakbedekking is gespecialiseerd in de renovatie van een plat dak en van een schuin dak. Voordat we van start gaan met de daadwerkelijke dakrenovaties, willen wij altijd eerst de huidige situatie in kaart brengen. Wij doen dit door middel van:

  • dakinspectie voor minder complexe daken of
  • een bestandsopname voor complexe daken.

Aan de hand van deze inspectie wordt bekeken welke opties het best voor uw dak geschikt zijn. Wij adviseren u graag en stellen een vrijblijvende offerte met de benodigde werkzaamheden op. Feenstra dakbedekking is VCA gecertificeerd en aangesloten bij VEBIDAK. U kunt dus rekenen op onze vakkennis en solide dakwerk.

Reparatie dakgoot ook een optie

Moet uw dakgoot worden vervangen of gerepareerd? Dit kunt u ook altijd door ons laten doen. Wij leveren alle soorten zinken dakgoten en bijbehorende materialen. Wij zorgen dat uw dakgoot vakkundig wordt gemonteerd en letten hierbij goed op de afwerking. Zinkwerk kunt u ook bij ons bestellen.

Kosten dakrenovatie Friesland

De provincie Friesland wil de doorstroom op de Friese woningmarkt stimuleren en heeft daarom een dakrenovatie in het leven geroepen. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor dakrenovatie subsidie zijn hier onder kort opgesomd. Wilt u meer weten over de subsidies in Friesland. Op de pagina ‘renovatie subsidie verbouwing’ leest u er meer over.

Vragen over kosten dakrenovatie?

Bel ons op 0517 – 23 97 97 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Waarmee kunnen wij u helpen?