Last van lekkage aan uw dakgoot?

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Reken af met lekkage aan uw dakgoot

Zware regenval, hevige windstoten, sneeuw en hagel. Dakgoten (en daken) krijgen gedurende het leven veel te verduren. Zonder regelmatig onderhoud is de kans groot dat er op ten duur lekkage ontstaat bij de naden van bijvoorbeeld de dakgoot of de dakbedekking. Herhaaldelijke vorst en dooi kunnen de randen van de knik beschadigen. Ook de hoeken van het dak moeten regelmatig gecontroleerd worden.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Wanneer heeft u uw dak of dakgoot voor het laatst geïnspecteerd?

Kunt u het zich nog herinneren? De laatste keer dat uzelf of iemand anders het dak heeft geïnspecteerd? Nee? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie van uw dak/dakgoten. Zo weet u precies hoe u ervoor staat, waar u op moet letten en of er op korte termijn actie ondernomen dient te worden.

Lekkage aan uw dakgoot repareren

Het repareren van de naden blijkt in de praktijk vaak maar een tijdelijke oplossing. Vroeg of laat zal de lekkage weer opspelen. De beste oplossing is de dakgoot vervangen.

Loop het water over de rand van de dakgoot?

Loopt het water over de rand van de dakgoot? Dan ligt de goot hoogstwaarschijnlijk vol met blad, takken en ander afval dat zorgt voor blokkades, waardoor het water niet goed weg kan. Door de dakgoot goed schoon te maken kunnen andere problemen, zoals lekkage in de dakgoot of water langs de buitenmuur, worden voorkomen. Het is daarom belangrijk om jaarlijks jouw dakgoot schoon te maken of schoon te laten maken. Dit kun je ook door een specialist laten doen.

Waarmee kunnen wij u helpen?