Plat dak renoveren

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Last van lekkage? Dan is het verstandig om advies in te winnen over het renoveren van uw plat dak. Ongemerkt slaat de slijtage toe en op ten duur is uw dak toe aan vervanging. Logisch: het dak krijgt gedurende zijn leven veel te verduren; ultraviolette straling van het zonlicht, vocht dat eronder condenseert, belasting doordat erop gelopen wordt en trekkrachten vanwege grote temperatuurverschillen. Bovendien heeft water, dat op het platte dak blijft staan, voldoende tijd om een weg naar binnen te zoeken.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Reparatie of Renovatie?

Soms volstaat het correct uitvoeren van een reparatie prima, maar in andere gevallen is renoveren noodzakelijk. Lekkages kunnen meters van gescheurde of geperforeerde stukken dakbedekking liggen. Vraag vrijblijvend een dakinspectie aan zodat u goed geïnformeerd een weloverwogen keuze kunt maken. Kiest u voor een renovatie? Laat uw plat dak renoveren door ervaren professionals. Op doe manier weet u zeker dat uw dak weer jarenlang mee kan. Feenstra dakbedekking helpt u bij het kiezen van de juiste dakbedekking.

Plat dak na isoleren

Platte daken kunnen maar met een beperkte dikte na geïsoleerd worden zonder allerlei bouwkundige details te moeten wijzigen. De Rc-waarde zit nu op 6 voor nieuwbouw. Voor renovaties is dat afhankelijk van wat er mogelijk is met de bestaande bouw. Het behalen van een hoge Rc-waarde haal je meestal niet meer door te hoge diktes.

Kosten plat dak renoveren

Voordat we de kosten van een renovatie op papier kunnen zetten moet er eerst antwoord gegeven worden op een aantal vragen; Waar ligt de bedekking op? Op een stalen of betonnen dak of op een dakbeschot van houtwolcement platen of houten rabatdelen op een houten balklaag? Ligt de bedekking los of is deze vastgespijkerd of verkleefd? Op welke hoogte bevindt zich het platte dak? Om hoeveel vierkante meter gaat het? Allemaal vragen die bijdragen aan het in kaart brengen van de kosten. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze ervaren professionals helpen u graag verder!

Waarmee kunnen wij u helpen?