Plat dak vernieuwen

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Een plat dak vernieuwen doe je niet zomaar. Het is een groot project waar u, voordat u besluit het dak te vernieuwen, al heel wat over gelezen heeft. Misschien heeft u al goed gekeken naar alle opties en weet u precies wat u voor ogen heeft. De volgende stap is dan de zekerheid dat uw dakrenovatie of dakvernieuwing zo nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd. In dat geval bent u bij Feenstra Dakbedekking aan het goede adres. Vraag een oriëntatiegesprek aan zodat wij u een gedetailleerde offerte kunnen sturen. Weet u nog niet zo goed wat u kunt verwachten? Lees dan verder. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden hebben wij alle informatie over de mogelijkheden en kosten voor u op een rij gezet.
  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

lat dak vernieuwen: dakrenovatie of een nieuw dak?

U wilt uw plat dak vernieuwen. Wilt u een nieuwe laag dakbedekking op uw dak plaatsen of moet er ook een stuk van de dakconstructie vernieuwd worden? In dat laatste geval wordt het dak inclusief een deel van de dakconstructie in z’n geheel vernieuwd.

Wat voor soort dakbedekking heeft u nodig om een plat dak te vernieuwen?

Vervolgens is het zaak om u te verdiepen in de verschillende soorten dakbedekkingen. Er zijn tal van mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Kies ik voor een bitumineuze dakbedekking, kunststof dakbedekking of juist een groene dakbedekking? Ook binnen deze typen bestaan er weer verschillende soorten dakbedekking met ieder zijn eigen kenmerken. Op onze website vindt u meer informatie over diverse soorten dakbedekking. Wilt u samen met ons van gedachten wisselen? Met behulp van een oriëntatiegesprek kunnen wij u voorzien van advies op maat.

Heb ik een vergunning nodig?

In sommige gevallen heeft u een vergunning nodig als een plat dak vernieuwd moet worden. Een vergunning voor het vernieuwen van het dak is nodig als:

  • De draagconstructie van het dak wordt aangepast;
  • Er een uitbreiding in de hoogte, breedte of dikte van de woning plaatsvindt.

[Tip] Het aanvragen van een vergunning neemt vaak enkele weken in beslag. Begin op tijd met het aanvragen van de juiste vergunning!

[Let op!] Als u het dak wilt isoleren kan dit ook onder de uitbreiding van de woning worden verstaan. Er vindt namelijk een uitbreiding in de dikte plaats. Informeer altijd naar vergunningen bij uw gemeente.

Het dak vernieuwen: De kosten

Kunt u niet goed inschatten wat de kosten zullen zijn bij het plat dak vernieuwen? De kosten voor de vernieuwing van uw dak kunnen goed in kaart worden gebracht met behulp van een oriëntatiegesprek. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.