Dakbedekkingsprojecten

Bij particuliere dakbedekkingsprojecten kunt u denken aan een appartementen gebouw in Heerenveen of een woning op Terschelling. Bij dakbedekkingsprojecten voor bedrijven kunt u denken aan klanten zoals Dijksma Draisma, Van Wijnen en projecten voor de Hema, Afsluitdijk Wadden Center en Noorderbrug Leeuwarden. Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Klik dan direct hier!

Dakbedekking projecten voor bedrijven

Met onze kennis en ervaring kunnen wij voor al onze werkzaamheden een waterdicht eindresultaat garanderen. Onze experts hebben ervaring in allerlei soorten dakbedekking, dakrenovatie, dakonderhoud, nieuwbouw dak, zinkwerk, dakinspectie en permanente valbeveiliging. De projecten die wij hebben gerealiseerd zijn.

 • Bitumen (garantgum) dakbedekking met hunebed grind.
 • Oude dakbedekking vervangen door twee laags bitumen dakbedekking.
 • Oude dakdebekking vervangen met een nieuw dak.
 • Dakbedekking met uitgevoerd met Garantgum dakbedekking van Soprema.

Klik hier om naar de gerealiseerde dakbedekkingsprojecten voor bedrijven te gaan.

Dakbedekking projecten voor particulieren

Naast dat we druk bezig zijn voor grote opdrachten, staan we altijd open voor kleine particuliere opdrachten. Geen enkel dakbedekking project is te gek voor ons. Met een groot team van experts kunnen wij een grote vraag aan. Als particulier zijn onderstaande projecten bijvoorbeeld uitgevoerd.

 • Een laag Garantgum 470 K 24.
 • Dakbedekking van een woning.
 • Dakkapellen en dakbedekking.

Klik hier om naar de gerealiseerde dakbedekkingsprojecten voor particulieren te gaan.

Feenstra dakbedekking projecten door heel Nederland

Feenstra Dakbedekking is gevestigd in Dronrijp (Friesland). Wij werken voor iedereen door heel Nederland: Particulieren, woningbouwverenigingen, instellingen en vastgoedbeheerders. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de noordelijke provincies en de Waddeneilanden.

Projecten van Feenstra dakbedekking altijd van hoge kwaliteit

Vakmanschap en vakkennis is heel erg belangrijk voor Feenstra Dakbedekking. Om waterdichte kwaliteit te kunnen garanderen zijn we aangesloten bij verschillende brancheverenigingen en hebben wij diverse certificaten in huis:

 • Vebidak: dankzij Vebidak zijn wij continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van bitumineuze en kunststof dakbedekking.
 • Erkend leerbedrijf: als erkend leerbedrijf houdt Feenstra Dakbedekking zijn vakmanschap up-to-date.
 • Instituut voor Dakveiligheid: het IVDV zet zich in voor het verbeteren van de veiligheid op daken
 • VCA gecertificeerd: dit betekend dat wij alle werkzaamheden uitvoeren volgens de normen van het VGM-beheersysteem

Ons team is dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels. U leest er hier meer over.

Alle projecten zijn voorzien van foto’s. Onze opgeleverde projecten brengen we daarmee heel duidelijk in beeld. Wij zijn trots op de projecten die we mogen realiseren en trots wat ons team presteert. Bekijk onze particuliere projecten of bedrijfsprojecten en neem contact met ons op.