- Feenstra Dakbedekking - https://www.feenstra-dakbedekking.nl -

Dakbedekkingsprojecten

Bij particuliere dakbedekkingsprojecten kunt u denken aan een appartementen gebouw in Heerenveen of een woning op Terschelling. Bij dakbedekkingsprojecten voor bedrijven kunt u denken aan klanten zoals Dijksma Draisma, Van Wijnen en projecten voor de Hema, Afsluitdijk Wadden Center en Noorderbrug Leeuwarden. Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Klik dan direct hier! [1]

Dakbedekking projecten voor bedrijven

Met onze kennis en ervaring kunnen wij voor al onze werkzaamheden een waterdicht eindresultaat garanderen. Onze experts hebben ervaring in allerlei soorten dakbedekking, dakrenovatie, dakonderhoud, nieuwbouw dak, zinkwerk, dakinspectie en permanente valbeveiliging. De projecten die wij hebben gerealiseerd zijn.

Klik hier om naar de gerealiseerde dakbedekkingsprojecten voor bedrijven [2] te gaan.

Dakbedekking projecten voor particulieren

Naast dat we druk bezig zijn voor grote opdrachten, staan we altijd open voor kleine particuliere opdrachten. Geen enkel dakbedekking project is te gek voor ons. Met een groot team van experts kunnen wij een grote vraag aan. Als particulier zijn onderstaande projecten bijvoorbeeld uitgevoerd.

Klik hier om naar de gerealiseerde dakbedekkingsprojecten voor particulieren [1] te gaan.

Feenstra dakbedekking projecten door heel Nederland

Feenstra Dakbedekking is gevestigd in Dronrijp (Friesland). Wij werken voor iedereen door heel Nederland: Particulieren, woningbouwverenigingen, instellingen en vastgoedbeheerders. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de noordelijke provincies en de Waddeneilanden.

Projecten van Feenstra dakbedekking altijd van hoge kwaliteit

Vakmanschap en vakkennis is heel erg belangrijk voor Feenstra Dakbedekking. Om waterdichte kwaliteit te kunnen garanderen zijn we aangesloten bij verschillende brancheverenigingen en hebben wij diverse certificaten in huis:

Ons team is dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels. U leest er hier meer over. [3]

Alle projecten zijn voorzien van foto’s. Onze opgeleverde projecten brengen we daarmee heel duidelijk in beeld. Wij zijn trots op de projecten die we mogen realiseren en trots wat ons team presteert. Bekijk onze particuliere projecten [1] of bedrijfsprojecten [2]en neem contact met ons op.