- Feenstra Dakbedekking - https://www.feenstra-dakbedekking.nl -

Daklekkage repareren

Laat uw daklekkage repareren

Daklekkage komt natuurlijk nooit gelegen. Bevindt u zich in een situatie waar een lekkage zorgt voor overlast in uw woning? En wilt u schade aan de dakconstructie voorkomen? Grijp dan direct in en laat uw daklekkage repareren! Bel ons op 0517 23 97 97

Daklekkage zelf opsporen?

Wij raden u aan om in verband met uw eigen veiligheid ervaren dakdekkers in te schakelen om uw dak te inspecteren. Wilt u zelf het dak inspecteren? Houdt dan rekening met het feit dat het dak op sommige plaatsen verzwakt kan zijn. Wanneer u beslist om zelf de lekkage op te sporen is het verstandig om te letten op de volgende punten:

Kosten daklekkage repareren

De kosten van een dakreparatie zijn afhankelijk van de grootte en de aard van de lekkage. Houdt rekening met hogere kosten wanneer er geconstateerd wordt dat het dakbeschot is aangetast. Laat u altijd goed adviseren door een professioneel bedrijf en vraag naar verschillende oplossingen.

Meer weten over daklekkage repareren

Heeft u geen specifieke oorzaak kunnen vinden? Neem contact met ons op, zodat wij het dak voor u kunnen inspecteren en direct een noodoplossing voor u kunnen uitvoeren. Door de jaren heen heeft Feenstra Dakbedekking een zeer goede reputatie opgebouwd in dakbedekking en ook zaken zoals daklekkage. We hebben door de jaren meerdere grote projecten lopen voor verschillende opdrachtgevers, zoals Bouwgroep Dijkstra Draisma. Naast dat we druk bezig zijn voor grote opdrachten, staan we altijd open voor kleine particuliere opdrachten. Neem eens een kijkje op onze projecten [1] pagina. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of heeft u nog een vraag? Schroom dan niet om contact [2] op te nemen met ons!