- Feenstra Dakbedekking - https://www.feenstra-dakbedekking.nl -

Dakrenovatie Friesland

Dakrenovatie Friesland van Feenstra dakbedekking. Wij zijn hét vertrouwd adres voor diverse grote en kleine dakrenovatie projecten binnen en buiten Friesland. Bent u zich aan het oriënteren op diverse mogelijkheden voor dakrenovatie voor uw huis, dakkapel of garage? Of bent u juist op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van een dakrenovatie project voor een bedrijfspand? Wij denken graag mee met uw bouwplannen!

Dé specialist in dakrenovatie projecten in en rondom Friesland

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakrenovatieprojecten voor platte daken. Naast dakrenovatie kunt u bij ons ook terecht voor nieuwbouw daken. Wij zijn verantwoordelijk voor vele grote en kleine renovatie projecten binnen en buiten Friesland. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier [1]. Wij werken met uiteenlopende soorten dakbedekking. Denk onder andere aan; bitumen daken, PVC daken, groendaken, sopralene daken, EPDM en nog veel meer. Feenstra dakbedekking voert het voor u uit op een kwalitatieve, duurzame en professionele wijze.

Dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Kies voor een dakinspectie!

Na een dakinspectie krijgt u inzicht in de huidige status van uw dak. Op die manier kunt u veel beter door ons geadviseerd worden en krijgt u een helder beeld van diverse mogelijkheden. Wellicht is een complete renovatie niet eens nodig, maar volstaat een dakreparatie. Tijdens de vrijblijvende dakinspectie wordt er onder andere gekeken naar de bestaande dakopbouw, de isolatiewaarde van de bestaande constructie, de materiaalkeuze, de bevestigingskeuze en of randstroken stormvast zijn. Op basis hiervan stellen wij een deskundig advies op.

Allround dakdekkers bedrijf

Voorkom zwakke plekken in uw dak en laat uw dak tijdig controleren. Goed onderhoud loont en kan u een hoop kosten besparen. Denk ook aan het voorkomen van mogelijke waterschade, stormschade en schade dat kan ontstaan tijdens extreme weersomstandigheden. Voorkomen is altijd beter dan genezen! Kies daarom voor dakonderhoud door Feenstra dakbedekking. Bij complexere gebouwen en daken voeren wij altijd een uitgebreide inspectie uit door middel van een bestandsopname [2].

U vindt ons in Dronrijp, provincie Friesland. Voor meer informatie over nieuwbouw daken of dakrenovatie projecten neemt u contact met ons op via: 0517 23 97 97. Op zoek naar advies op maat? Vraag naar één van onze experts.