Wat is EPDM-dakbedekking ?

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Wat is EPDM dakbedekking ?

Feenstra Dakbedekking werkt graag met EPDM dakbedekking, vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en mogelijkheden. EPDM dakbedekking is bijzonder in zijn soort, want deze vorm van dakbedekking heeft enorm veel voordelen. Wat is EPDM dakbedekking precies? Dat lees je hier!

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

EPDM dakbedekking is geschikt voor plat dak

EPDM is zeer geschikt voor een plat dak. En dan een plat dak in verschillende vormen en maten. Doordat het materiaal zo elastisch is, kunnen wij EPDM in iedere vorm leggen. Ook is EPDM dakbedekking zeer geschikt als ondergrond voor sedumdaken en het bekleden van dakgoten.

Een heel dak uit één stuk EPDM-dakbedekking

EPDM is in iedere maat te bestellen en tot zon 1000 m2 kunnen we uw dak uit één stuk folie bedekken. We kunnen daardoor snel te werk gaan. Naden zijn er nauwelijks. Het grote voordeel daarvan is dat lekkages worden beperkt tot een minimum. Bovendien gebruiken we geen open vuur, wel zo veilig.

EPDM is 100% weersbestendig

EPDM dakbedekking kan heel veel weersinvloeden aan. EPDM is bijvoorbeeld UV- en zonbestendig. Schade door de zon zal dus niet ontstaan. En met een levensduur van ongeveer 30 jaar is dit één van de betere kunststof dakbedekkingen. Heeft u een plat dak en denkt u erover om over te gaan op EPDM dakbedekking? Dan zouden wij dit u zeker aanraden.

Wat is EPDM-dakbedekking, in het kort?

  • Wortelvast, ook geschikt voor grasdaken en daktuinen.
  • Milieuvriendelijk, want duurzaam.
  • 100% UV-bestendig.
  • Bestand tegen weersinvloeden, vliegvuur, stralingswarmte en chemische invloeden.

Wat is EPDM-dakbedekking?

Heeft u meer vragen omtrent deze type dakbedekking? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en advies over EPDM!

Waarmee kunnen wij u helpen?