Wat kost dakbedekking?

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Wat kost dakbedekking?

Wat kost dakbedekking? Dat verschilt per situatie! Maar op den duur zal het zeker nodig zijn om te investeren in uw dakbedekking, omdat wind, regen en vorst op den duur problemen kunnen veroorzaken aan uw dak. Door uw dak tijdig te laten renoveren voorkomt u lekkages, versleten voegen, lekkende goten en andere vormen van schade. Wat u natuurlijk op lange termijn geld bespaard.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Problemen voorkomen, voorkomt onnodige dakbedekkingkosten

Als u niet te veel geld kwijt wilt zijn op lange termijn aan dakbedekking, dan kunt u het beste proberen om schade aan uw dak te voorkomen. Daklekkage kan bijvoorbeeld de onderconstructie aantasten. Als deze onderconstructie wordt aangetast lopen de kosten al snel hoog op. Het is dus belangrijk om uw oudere dakbedekking eens te laten inspecteren door een expert. Dakbedekking laten inspecteren kan door Feenstra dakbedekking. U krijgt een uitgebreid rapport en ook kunnen we u adviseren in de onderhoud wat nodig is. Wij zijn gespecialiseerd in dakrenovaties aan o.a. woningen, bedrijfspanden, vastgoedbeheer, onderwijs- en zorginstellingen, winkels, en bergingen.

Dit kost dakbedekking bij Feenstra Dakbedekking

Als u kosten maakt aan dakbedekking, dan wilt u natuurlijk wel graag weten waar u het geld precies aan uitgeeft. Feenstra Dakbedekking is gespecialiseerd in het leggen van dakbedekking bij een plat dak en van een schuin dak. Heeft u nog oude dakbedekking liggen? Voordat we van start gaan met de daadwerkelijke klus, willen wij dan eerst altijd eerst de huidige situatie in kaart brengen. Aan de hand van deze inspectie wordt bekeken welke opties het best voor uw dak geschikt zijn. Wij adviseren u graag en stellen een vrijblijvende offerte met de benodigde werkzaamheden op. Feenstra dakbedekking is VCA gecertificeerd en aangesloten bij VEBIDAK. U kunt dus rekenen op onze vakkennis en solide dakwerk.

Kosten dakbedekking Friesland

De provincie Friesland wil de doorstroom op de Friese woningmarkt stimuleren en heeft daarom een dakrenovatie in het leven geroepen. Wilt u meer weten over de subsidies in Friesland. Op de pagina ‘renovatie subsidie verbouwing’ leest u er meer over.

Vragen over kosten dakbedekking?

Bel ons op 0517 – 23 97 97 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Waarmee kunnen wij u helpen?