Zinken dakgoot vervangen

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Is uw zinken dakgoot toe aan vervanging of wilt u uw zinken dakgoot laten repareren? U kunt bij ons terecht voor al uw zinkwerk. Wij beschikken over de juist expertise om u te helpen bij schade, lekkage of bij een volledige vervanging van de zinken dakgoot.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Dakgoot vervangen bij lekkage of schade

Wanneer u last heeft van een lekkende zinken dakgoot kan er water op de muren terecht komen. Hierdoor kunnen er vocht problemen ontstaan. Het is dus zaak om het niet op z’n beloop te laten en de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen doormiddel van een reparatie of vervanging. Het lekken gebeurt vaak op de naden. Als wij een zinken dakgoot repareren of vernieuwen letten wij altijd goed op de afwerking van de hoekdetails, een geschikte aansluiting op de bestaande goten en een perfecte kwaliteit van de soldeernaad.

Zinken dakgoot repareren

Als u besluit zelf de dakgoot te repareren met bijvoorbeeld montagekit (wat toepasbaar is in combinatie met zink) houdt er dan rekening mee dan de binnenkant van de zinken dakgoot niet meer egaal is. Mos, bladeren en takken kunnen dan voor opstoppingen zorgen, waardoor het regenwater niet meer goed weg kan. Verder zijn de vele doe-het-zelf oplossingen vaak maar een tijdelijke oplossing. Serieus nadenken over het vervangen van de dakgoot is dan ook zeker aan te raden. Wilt u ervoor zorgen dat uw dakgoot nog vele jaren mee kan gaan? Schakel dan onze hulp in en neem contact met ons op via het contactformulier.

Zinken dakgoot vervangen

Een dakgoot vervangen doet u wanneer u vaker last heeft van lekkage of als gevolg van een slechte doorstroom van regenwater. Voordat wij nieuw zinkwerk plaatsen worden alle facetten zorgvuldig opgemeten. Vervolgens wordt het in onze eigen werkplaats op maat gemaakt zodat alles perfect past bij de plaatsing.

Zinkwerk

Ook voor andere zinkwerk projecten kunt u bij ons terecht. Hieronder een greep uit onze zinkwerk:

  • Zinken mastgoot (rond)
  • Zinken bakgoot (rechthoekig)
  • Dakgootbeugels
  • Verbindingsstukken
  • Vergaarbakken
  • Zinken dakkapellen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.