Zinkwerk Friesland

Voor al uw zinkwerk kunt u terecht bij Feenstra Dakbedekking. Of het nu gaat om de productie van een zinken dakkapel of een zinken dakgoot. U vindt het allemaal bij Feenstra Dakbedekking.

Onze specialisten helpen u graag met uw zinkwerk

Wij zijn in het bezit van een aantal zink experts die u veel kunnen vertellen over de verschillende toepassingen van zink. Het rustieke uiterlijk en de lange levensduur van het materiaal maakt zink zeer geliefd bij veel van onze klanten. Daarnaast is zink, dankzij de bewezen betrouwbaarheid zeer geschikt als dakbedekking .

Werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren:

– Reparatie van dakkapellen
– Productie van dakkapellen (ook op maat)
– Herstellen of vernieuwen van dakgoten
– Het produceren van bak- en mastgoten
– Het vervangen of herstellen van loodwerk

zinkwerk

Wilt u uw zinkwerk zelf plaatsen?

Het is ook mogelijk om uw zinkwerk bij ons te bestellen en vervolgens zelf te monteren. Wij maken uw zinkwerk in onze eigen werkplaats op maat op basis van uw wensen en metingen. Wij kunnen uw zinkwerk binnen 24 uur leveren.

Toepassingen zinkwerk

Zink is voor verschillende toepassingen geschikt. Hieronder een aantal toepassingen die wij voor u kunnen leveren:

– Zinken mastgoot (rond)
– Zinken bakgoot (rechthoekig)
– Dakgootbeugels
– Verbindingsstukken
– Vergaarbakken
– Zinken dakranden
– Zinken goten
– Zinken regenpijpen

Zinkwerk op maat

In onze eigen werkplaats maken we al uw zinkwerk op maat op basis van uw metingen. Wij zorgen ervoor dat de materialen perfect bij uw woning passen. Wilt u uw huis een authentieke uitstraling geven? Bel dan met één van onze specialisten: 0517 23 97 97.

Dakgoten, regenpijpen en vergaarbakken kunnen wij exact namaken, zodat er geen verschil is te zien met het origineel. Dit is met name van belang bij historisch en monumentale panden.

Zinkwerk Friesland

Het bewerken en aanbrengen van zinken dakbedekking kunt u aan ons toevertrouwen. Wij leveren enkel en alleen kwaliteitsproducten met de juiste prijs kwaliteit verhouding. Uw zinkwerk wordt door een vakbekwaam team geplaatst. Voor lekkages, (spoed) reparaties en nieuwbouw projecten kunt u ons bereiken op het nummer: 0517 23 97 97.