Lekkage aan uw dak?

Lekkage aan het dak van uw bedrijfspand, nieuwbouwproject of woning is een zeer vervelend probleem die wij graag voor u oplossen. Heeft u lekkage?  In geval van een ernstige lekkage zullen wij zo snel mogelijk aanwezig zijn om de lekkage op te sporen en de lekkage te verhelpen. Feenstra dakbedekking heeft ervaring met alle soorten daken.

Lekkage aan het dak, hoe te voorkomen

Lekkage aan het dak manifesteert zich doorgaans bij harde regenval en extreme weersomstandigheden. Een lekkage kan ook andere oorzaken hebben. Zo kan bijvoorbeeld een verzakking in de originele constructie, slecht onderhoud en vervuiling van het dak ervoor zorgen dat een daklekkage ontstaat. De plaats van de lekkage is zonder professionele meet-en detectie apparatuur soms lastig te achterhalen. In 60% van de gevallen is de plaats waar de lekkage lijkt te ontstaan namelijk niet de plaats waar de werkelijke lekkage ontstaat. Daarom is het handig professionele hulp er bij te halen.

Grijp tijdig in bij lekkage aan het dak

Door tijdig in te grijpen, voorkomt u extra kosten en blijft de schade beperkt. Wanneer een lekkage namelijk niet snel wordt aangepakt kan het al snel zorgen voor meer schade. Water dat door het dak lekt tast de constructie en de ruimte onder het dak aan. Dat is natuurlijk extra vervelend wanneer er bijvoorbeeld een antieke kast onder de lekkage staat of wanneer zich machines onder de lekkage bevinden. Het aantasten van deze machines kan vervolgens weer leiden tot verlies van productie. Door tijdig in te grijpen voorkomt u extra kosten en blijft de schade beperkt.

In geval van lekkage

De specialisten van Feenstra Dakbedekking kunnen in geval van een ernstige lekkage snel aanwezig zijn om de lekkage op te sporen en de lekkage te verhelpen. Onze ervaren specialisten maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde meet en opsporingstechnieken waarmee de lekkage snel en nauwkeurig gelokaliseerd kan worden zonder schade aan muren en vloeren.

Heeft u behoefte aan een specialist in dakbedekking en daklekkages? Dan helpen wij u graag. Feenstra Dakbedekking heeft ervaring met alle soorten dakbedekking. Bel of e-mail ons voor een afspraak.

Lekkages voorkomen met dakinspectie of bestandsopname

Wilt u er altijd vroeg genoeg bij zijn? Een dakinspectie of een bestandsopname geven inzicht in de zwakke punten van uw dak. Zo heeft u de mogelijkheid om als particulier of als bedrijf altijd een beroep te doen op inspectie. Mochten er verbeterpunten zijn aan uw dak dan kunnen wij dit tijdig aangeven.

Waarmee kunnen wij u helpen?