Feenstra Dakbedekking, met als standplaats Dronrijp, Friesland, heeft sinds 1994 ervaring in alle soorten en maten dakbedekking.

Vakmanschap voor ieder dak

Al sinds 1994 maken onze klanten kennis met het vakmanschap van Feenstra Dakbedekking. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende dakbedekking werkzaamheden:

Ons werkgebied

Met onze kennis en ervaring kunnen wij voor al onze werkzaamheden een waterdicht eindresultaat garanderen.

Feenstra Dakbedekking is dé betrouwbare partner van Friesland
Omdat we over diverse certificaten beschikken, en lid zijn van verschillende brancheverenigingen, zijn wij dé betrouwbare partner als het om dakbedekking gaat. Wij staan voor flexibiliteit, korte lijnen met daadkrachtige oplossingen en duurzame kwaliteit. Hiervoor werken wij samen met toonaangevende Nederlandse leveranciers.

Wij werken voor iedereen door heel Nederland
Voor bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of  vastgoedbeheerders voeren wij al onze werkzaamheden op het gebied van dakbedekking uit. Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de noordelijke provincies en de Waddeneilanden. Waar men ook woont, wij zorgen voor een voortreffelijk dak boven ieders hoofd.

We zijn een echt nuchter familiebedrijf dat opgericht is op 1 februari 1994. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot dakbedekkingsbedrijf in Dronrijp. Door de jaren heen, hebben we een vast team met enthousiaste, vakbekwame en betrouwbare medewerkers opgebouwd.

Waarmee kunnen wij u helpen?