SBS dakbedekking

SBS dakbedekking

SBS dakbedekking, oftwel Styreen Butadieen Styreen. Deze dakbedekking is breed toepasbaar dankzij de toevoeging van kunststof. Dit type dakbedekking blijft zelfs bij lage temperaturen zeer soepel en flexibel. Op zoek naar een dakbedekking met een zeer lange levensduur? Kies dan voor deze dakbedekking. SBS bitumen is geschikt voor onder andere platte daken, dakkapellen en dak garages. SBS tast zink niet aan wordt daardoor ook vaak toegepast op daken die het water afvoeren in een zinken dakgoot.

Voordelen van SBS dakbedekking

  • Zeer goede lage temperatuur flexibiliteit
  • Blijvend sterke naadverbindingen
  • Probleemloze aanhechting op diverse ondergronden.
  • Lange levensduur van 25 á 30 jaar
  • Hoge elasticiteit
  • Altijd goed te verwerken, bij koud en warm weer
  • Een duurzame oplossing met aandacht voor het milieu.
  • 100% recyclebaar.

Het grootste voordeel van SBS bitumen is dat het de werking van onderliggende constructies zoals de dakconstructie en isolatie goed op kan vangen omdat het mee kan rekken. Dit type dakbedekking kan de werking van de ondergrond (isolatie, staal, hout e.d.) gemakkelijk opvangen en het dak langdurig waterdicht houden.

Kosten SBS dakbedekking

De naam SBS bitumen is in Nederland al vanaf 1978 op de markt. Feenstra Dakbedekking heeft inmiddels jarenlange ervaring met het werken met SBS bitumen. Laat de kosten in kaart brengen door Feenstra dakbedekking; vraag hier een offerte aan.

Dakbedekking aanbrengen

Bij het aanbrengen van dakbedekking gaat veiligheid boven alles. Laat uw dakbedekking dan ook aanbrengen door de vakmensen van Feenstra dakbedekking. Wij maken het dak altijd vrij van stof, vuil, vet, vocht en scherpe delen. Zodat deze dakbedekking goed aangebracht kan worden. In sommige gevallen volstaat het niet om SBS bitumen aan te brengen bovenop de oude bedekking, bijvoorbeeld door houtrot in het dakbeschot. In dat geval zal het oude dak gerenoveerd moeten worden.

Waarmee kunnen wij u helpen?