PVC dakbedekking

PVC dakbedekking

PVC dakbedekking is een kunststof dakbedekking en is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Deze dakbedekking is gemaakt van weekgemaakte PolyVinylChloride en kan, indien goed onderhouden, meer dan 20 jaar meegaan. Vooral de prijs van PVC is voor veel mensen een reden om voor dit materiaal te kiezen. PVC daken worden de laatste jaren veel aangebracht op loodsen.

Voordelen PVC

PVC is een licht materiaal waardoor het materiaal een goede oplossing kan zijn voor lichtere onderconstructies. PVC is UV-bestendig, milieuvriendelijk, recyclebaar, brandveilig en goedkoper dan andere materialen.

De voordelen van PVC voor u op een rijtje:

  • Beperkt onderhoud;
  • In verschillende kleuren leverbaar;
  • Lange levensduur;
  • Milieuvriendelijk recyclebaar;
  • Er wordt niet met een brander gewerkt, waardoor het brandgevaar tot een minimum wordt beperkt.

Het aanbrengen van PVC dakbedekking

Het aanbrengen van dakbedekking wordt op dezelfde manier gedaan als het aanbrengen van EPDM dakbedekking. PVC wordt op maat gesneden en uitgerold op het dak. Oneffenheden en obstakels zoals een dakramen of ventilatieroosters worden tijdens de werkzaamheden meegenomen en vakkundig opgenomen in de dakbedekking.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Meer informatie ontvangen over PVC dakbedekking? Neem contact op met één van onze experts. Onze vakmensen staan voor kwaliteit en veiligheid. Zo zijn we gecertificeerd voor trede 3 van de VCA veiligheidsladder. We helpen graag, dus stuur een mail via ons contactformulier of bel naar: 0517 23 97 97.

Waarmee kunnen wij u helpen?