PVC dakbedekking

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

PVC dakbedekking

PVC dakbedekking is een kunststof dakbedekking en is geschikt voor zowel platte als hellende daken. PVC dakbedekking is gemaakt van weekgemaakte PolyVinylChloride en kan, indien goed onderhouden, meer dan 20 jaar meegaan. Vooral de prijs van PVC is voor veel mensen een reden om voor dit materiaal te kiezen. PVC daken worden de laatste jaren veel aangebracht op loodsen.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Voordelen PVC

PVC is een licht materiaal waardoor het materiaal een goede oplossing kan zijn voor lichtere onderconstructies. PVC is UV-bestendig, milieuvriendelijk, recyclebaar, brandveilig en goedkoper dan andere materialen.

De voordelen van PVC voor u op een rijtje:

  • Beperkt onderhoud;
  • In verschillende kleuren leverbaar;
  • Lange levensduur;
  • Milieuvriendelijk recyclebaar;
  • Er wordt niet met een brander gewerkt, waardoor het brandgevaar tot een minimum wordt beperkt.

Het aanbrengen van PVC dakbedekking

Het aanbrengen van PVC dakbedekking wordt op dezelfde manier gedaan als het aanbrengen van EPDM dakbedekking. PVC wordt op maat gesneden en uitgerold op het dak. Oneffenheden en obstakels zoals een dakramen of ventilatieroosters worden tijdens de werkzaamheden meegenomen en vakkundig opgenomen in de dakbedekking.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Meer informatie ontvangen over PVC dakbedekking? Neem contact op met één van onze experts. Stuur een mail via ons contactformulier of bel naar: 0517 23 97 97.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.