Daklood vervangen door Feenstra Dakbedekking

Voor het vakkundig vervangen of aanbrengen van daklood in gevels, schoorstenen en een aanbouw kunt u een aanvraag doen bij ons; Feenstra Dakbedekking. Dit doet u gemakkelijk door ons contactformulier in te vullen, een mail te sturen of direct te bellen. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen van uw woning/pand waterdicht of waterkerend gemaakt wordt. Meer weten over daklood vervangen? Hier onder lichten we toe wanneer dit nodig is en hoe wij te werk gaan.

Last van lekkage door slecht aangebracht daklood?

We zien helaas nog te veel gevallen van schade of lekkage door slecht aangebracht lood. Laat het daklood altijd vervangen door een professioneel bedrijf, om verdere ongemakken te voorkomen. Feenstra Dakbedekking is aangesloten bij branchevereniging VEBIDAK. Raadpleegt u een bedrijf die aangesloten is bij deze branchevereniging? Dan kunt u gegarandeerd vakkennis verwachten. Bij Feenstra Dakbedekking hebben wij daarnaast toegang tot de kennis en expertise van de technische afdeling van de branchevereniging. De technische afdeling staat borg voor een deskundig en onpartijdig oordeel over materialen, materiaaltoepassingen, constructies en systemen. Zo weet u zeker dat wij altijd gebruik maken van het juiste materiaal en dat de juiste personen bij u over de vloer komen.

Het daklood vervangen in geval van slijtage

Lood slijt door de jaren heen en kan op ten duur dunner worden en gaan scheuren. Repareren van daklood is dan een mogelijkheid, maar dit is eigenlijk vaak maar een tijdelijke oplossing. Voor een duurzamere oplossing staan wij paraat. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met een duurzame oplossing voor uw probleem.

Duizenden klanten gingen u voor

In al die jaren dat Feenstra Dakbedekking werkzaam is in de dakbedekking zijn er duizenden klanten geweest die gebruik hebben gemaakt van onze expertise. Dit waren particulieren en bedrijven. Zij hebben onder anderen gebruik gemaakt van onze specialisme in het vervangen van daklood. Op onze pagina ‘gerealiseerde projecten’ ziet u verschillend projecten die wij hebben uitgevoerd. Uiteraard is dit lang niet alles.

Daklood laten vervangen? Dit kan Feenstra Dakbedekking voor u betekenen!

Denkt u aan het laten vervangen van daklood?  Bijvoorbeeld in de zin van het plaatsen van lood bij een aanbouw, een plat dak, een schoorstenen of een dakkapel?  Lood vervangen is vakkundig werk dat grote invloed heeft op de duurzaamheid van uw woning of pand. Denk er dus goed over na door wie u dit laat doen. Onze vakmensen hebben de vaardigheid om hun werk kostenefficiënt én duurzaam uit te voeren. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Waarmee kunnen wij u helpen?