Dakinspectie

Is uw dak al enige tijd niet geïnspecteerd dan kunt u een dakinspectie laten uitvoeren. Ook wanneer bijvoorbeeld de functie van het dak veranderd biedt een inspectie uitkomst. Lekkages of bijvoorbeeld stormschade kunnen op deze manier in de toekomst worden voorkomen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in uw dak.

Werkwijze dakinspectie

Feenstra dakbedekking is gespecialiseerd in elk dak. Of het nu gaat om het dak van een dakkapel, garage, woning of bedrijfspand, elk dak is een dak op zich. Tijdens de inspectie wordt in bijna alle gevallen gebruik gemaakt van een insnijding om te kijken wat de opbouw van de dakconstructie is. Wij kijken hierbij onder andere naar de bestaande dakopbouw, de isolatiewaarde van de bestaande constructie, de materiaalkeuze, de bevestigingskeuze en of randstroken stormvast zijn. Op basis hiervan stellen wij een deskundig advies op. Is er bijvoorbeeld dakonderhoud of dakrenovatie nodig of moeten er dakreparaties worden uitgevoerd.

Deskundig advies

Op basis van de bevindingen wordt een deskundig advies opgesteld. Mochten er werkzaamheden nodig zijn en wilt u dit laten uitvoeren dan maken wij een uitgebreide offerte op. Deze offerte omvat een uitgebreide omschrijving van de bevindingen en een technische omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden.

Voor wie is een inspectie geschikt?

Een inspectie van het dak is vooral geschikt voor particulieren maar soms ook voor bedrijven. Dit hangt af van hoe complex het dak is. Bij complexere gebouwen en daken voeren wij een uitgebreidere inspectie uit door middel van een bestandsopname.

Inspectie laten uitvoeren?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van uw dak? Bel of e-mail ons om een afspraak te maken voor een inspectie. Met onze dakinspectie weet u waar u aan toe bent. Mochten er reparatiewerkzaamheden nodig zijn dan kunt u vervolgens bij ons een offerte opvragen. Met 25 jaar ervaring is Feenstra Dakbedekking uw specialist op het gebied van dakbedekking.