Dakrenovatie Friesland

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Bent u op zoek naar een dakbedekking bedrijf voor dakrenovatie in Friesland? Feenstra Dakbedekking is gevestigd in Donrijp en is in heel Nederland vertegenwoordig. Wij zijn hét vertrouwd adres voor diverse grote en kleine dakrenovatie projecten binnen en buiten Friesland. Bent u zich aan het oriënteren op diverse mogelijkheden voor dakrenovatie voor uw huis, dakkapel of garage? Of bent u juist op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van een dakrenovatie project voor een bedrijfspand? Wij denken graag mee met uw bouwplannen! Lees hier onder alles over onze werkwijze betreffende dakrenovatie.
  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Dakrenovatie voor platte en schuine daken Friesland

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakrenovatieprojecten voor platte daken. Naast dakrenovatie kunt u bij ons ook terecht voor nieuwbouw daken. Wij zijn verantwoordelijk voor vele grote en kleine renovatie projecten binnen en buiten Friesland. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier. Wij werken met uiteenlopende soorten dakbedekking. Denk onder andere aan; bitumen daken, PVC daken, groendaken, sopralene daken, EPDM en nog veel meer. Feenstra dakbedekking voert het voor u uit op een kwalitatieve, duurzame en professionele wijze.

Dakinspectie vooraf aan dakrenovatie

Na een dakinspectie krijgt u inzicht in de huidige status van uw dak. Op die manier kunt u veel beter door ons geadviseerd worden en krijgt u een helder beeld van diverse mogelijkheden. Wellicht is een complete renovatie niet eens nodig, maar volstaat een dakreparatie. Tijdens de vrijblijvende dakinspectie wordt er onder andere gekeken naar de bestaande dakopbouw, de isolatiewaarde van de bestaande constructie, de materiaalkeuze, de bevestigingskeuze en of randstroken stormvast zijn. Op basis hiervan stellen wij een deskundig advies op.

Onderhoud om dakrenovatie te voorkomen

Voorkom zwakke plekken in uw dak en laat uw dak tijdig controleren. Goed onderhoud loont en kan u een hoop kosten besparen. Denk ook aan het voorkomen van mogelijke waterschade, stormschade en schade dat kan ontstaan tijdens extreme weersomstandigheden. Voorkomen is altijd beter dan genezen! Kies daarom voor dakonderhoud door Feenstra dakbedekking. Bij complexere gebouwen en daken voeren wij altijd een uitgebreide inspectie uit door middel van een bestandsopname.

Vragen over dakrenovatie in Friesland

Heeft u vragen over dakrenovatie in Friesland? Of wilt u meer weten over bovenstaande onderwerpen? Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact met ons op. Ook voor meer informatie over nieuwbouw daken of dakrenovatie projecten neemt u contact met ons op via: 0517 23 97 97. Vragen over uw situatie kunnen we dan direct beantwoorden en we kunnen met u meedenken in oplossingen. Vraag naar één van onze experts.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.