Over ons

dakdekkersbedrijf frieslandFeenstra Dakbedekking uit Friesland heeft sinds 1994 ervaring in alle soorten en maten dakbedekking. Onder het motto “Wy baarne der yn” levert ons team vakwerk.

Vakmanschap voor ieder dak
Sinds 1994 maken klanten kennis met het vakmanschap van Feenstra Dakbedekking. Als dakbedekkingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in:

Met onze kennis en ervaring kunnen wij voor al onze werkzaamheden een waterdicht eindresultaat garanderen.

Uw betrouwbare partner
Dankzij diverse certificaten en ons lidmaatschap van verschillende brancheverenigingen zijn wij uw betrouwbare partner als het om dakbedekking gaat. Wij staan voor flexibiliteit, korte lijnen met daadkrachtige oplossingen en duurzame kwaliteit. Hiervoor werken wij samen met toonaangevende Nederlandse leveranciers.

Wij werken voor iedereen door heel Nederland
Voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of  vastgoedbeheerders voeren wij al onze werkzaamheden op het gebied van dakbedekking uit.

Feenstra Dakbedekking is gevestigd in Dronrijp (Friesland). Door heel Nederland, met nadruk op de noordelijke provincies en de Waddeneilanden, zorgen wij voor een voortreffelijk dak boven ieders hoofd.

“Wy baarne der yn”
Feenstra Dakbedekking is een familiebedrijf dat opgericht is op 1 februari 1994. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot dakbedekkingsbedrijf in Dronrijp. Samen met een team van vaste, enthousiaste en vakbekwame medewerkers hebben wij als motto:

“Wy baarne der yn”

Door de jaren heen heeft Feenstra Dakbedekking een zeer goede reputatie opgebouwd in dakbedekking.