PVC dak reparatie

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Feenstra dakbedekking voert diverse PVC dak reparaties uit. Bent u benieuwd of reparatieonderhoud van uw PVC-dakbedekkingssysteem zinvol is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

PVC dak reparatie

Indien goed onderhouden, kan een PVC- dakbedekkingssysteem meer dan 20 jaar meegaan. PVC dakbanen onder een ballastlaag van grof grind kan gevoelig zijn voor vroegtijdige veroudering door micro organismen. Het is daarom belangrijk om het dak regelmatig te controleren op lekkage of beschadigingen. Zeker na een hevige storm. Met name de naden zijn gevoelig voor lekkage!

Zelf repareren

PVC is wat betreft het repareren een lastige kunststof. Zeker wanneer u van plan bent om dit zelf te doen. Dit type kunststof bevat weekmakers die het materiaal soepel maken en dat u met hete lucht of met een oplosmiddel vloeibaar kunt maken. Na verloop van tijd verdwijnen de weekmakers waardoor de kunststof stug wordt. Met oplosmiddel of hete lucht is het veel moeilijker vloeibaar te krijgen.

Schakel een specialist in! – Betrouwbaar en vakkundig

Feenstra Dakbedekking beschikt over ruime ervaring met het leveren en aanbrengen van kunststof dakbedekking. Wij zijn de specialist in de PVC dakbedekking; voor nieuwbouw, onderhoud, reparatie of renovatie. Voor een betrouwbare en snelle reparatieonderhoud neemt u contact op met Feenstra Dakbedekking uit Dronrijp.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de aanleg/reparatie van een kunststof dakbedekking of over andere renovatiewerkzaamheden kunt u Feenstra Dakbedekking bereiken via feenstra@feenstra-dakbedekking.nl of per telefoon: 0517 23 97 97. U kunt ook uw gegevens achterlaten via ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.