Valbeveiliging op platte daken

Valbeveiliging op platte daken is voor veel bedrijven en panden verplicht vanuit de Arbowetgeving. Feenstra Dakbedekking kan u ontzorgen en geeft kundig advies over de implementatie van de juiste dakbeveiliging. Denk aan de implementatie van valbeveiligingsankers, het uitvoeren ven RI&E’s en dakveiligheidsplannen. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van permanente valbeveiliging zijn wij in staat om u een optimaal plan op maat te bieden voor de complete dakveiligheid inrichting.

Waarom valbeveiliging op platte daken?

Naast het feit dat valbeveiliging in veel gevallen een vereiste is, bent u ook verantwoordelijk voor de veiligheid van de mensen die op uw dak werken. Of het nu gaat om schilders, glazenwassers, installateurs of onderhoudsmonteurs: u bent (mede) verantwoordelijk voor de veiligheid van deze mensen.

Waarom Feenstra Dakbedekking?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Specialist in veilig werken op hoogte
  • Persoonlijk contact
  • Professioneel en betrouwbaar

RI&E

Voordat we kunnen vertellen wat voor veiligheidsvoorzieningen er voor uw gebouw noodzakelijk zijn voeren we eerst een RI&E uit. Een RI&E is een uitgebreid rapport waarin alle risico’s in kaart worden gebracht. Dit rapport bevat daarnaast een plan dat is opgesteld om de risico’s tot een minimum te beperken.

Veiligheid boven alles!

Feenstra Dakbedekking blijft continu op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en wet- en regelgeving omtrent dakveiligheid.Wilt u een goede indruk krijgen van de mogelijke veiligheidsvoorzieningen voor uw pand? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs in ons kantoor in Dronrijp. Meer lezen over het proces? Lees dan snel verder.

Waarmee kunnen wij u helpen?