Zinkwerk

Wij verzorgen alle soorten zinkwerk, zoals zinken dakgoten, regenafvoeren en afdeklijsten. Voor het plaatsen en het verwerken van zinkwerk is veel kennis en expertise nodig. Voor de uitvoer hebben wij onze eigen specialisten die zorgen voor een verzorgde afwerking.

Dakgoten

Zink is een populair materiaal voor dakgoten vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding. Zink is een licht materiaal en een groot voordeel is dat de levensduur langer is dan alternatieve materialen. Daarnaast kunnen eventuele reparaties aan zinkwerk vaak sneller en gemakkelijker worden uitgevoerd.

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een zinken dakgoot? Wij leveren alle soorten zinken dakgoten en bijbehorende materialen. Denk hierbij aan:

  • Zinken mastgoot (rond)
  • Zinken bakgoot (rechthoekig)
  • Dakgootbeugels
  • Verbindingsstukken
  • Vergaarbakken
  • En nog veel meer…

Maatwerk

Wanneer u zinkwerk door ons laat verzorgen worden alle facetten zorgvuldig opgemeten. Vervolgens wordt het in onze eigen werkplaats op maat gemaakt zodat alles perfect past bij de plaatsing. Bij het meten houden wij rekening met het krimpen en uitzetten van zink. Wij kunnen het zinkwerk vakkundig bij u komen monteren. Hierbij letten wij goed op de afwerking van de hoekdetails, een geschikte aansluiting op de bestaande goten en een perfecte kwaliteit van de soldeernaad.

Zinkwerk bestellen?

U kunt ook gewoon zinkwerk bij ons bestellen en deze zelf monteren. In onze eigen werkplaats maken we uw product op maat op basis van uw metingen. Wij kunnen dit binnen 24 uur leveren. U kunt uw wensen doorgeven via de e-mail of door ons te bellen op 0517 – 23 97 97. Voor advies kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.