Zinkwerk

Zinkwerk plaatsen en verwerken kan bij Feenstra dakbedekking. Alle soorten zinkwerk plaatsen en verwerken wij , zoals zinken dakgoten, regenafvoeren en afdeklijsten. Voor het plaatsen en het verwerken van zinkwerk is veel kennis en expertise nodig. Voor de uitvoer hebben wij onze eigen specialisten die zorgen voor een verzorgde afwerking.

Zinkwerk plaatsen en verwerken

Zinkwerk is een ambacht. Bij Feenstra Dakbedekking wordt dit vak uitgeoefend in ons eigen werkplaats. Het juiste gereedschappen en materialen en deskundigheid is daarbij het allerbelangrijkst. Zink is een mooi product om mee te werken, onder anderen in dakbedekking. Het is een echt duurzaam product en kan tientallen jaren mee, waarbij zeer weinig onderhoud nodig is. Niet voor niks kiezen velen voor zink.

Zinken dakgoten

Onder zinkwerk valt onder anderen zinken dakgoten. Zink is een populair materiaal voor dakgoten vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding. Zink is een licht materiaal en een groot voordeel is dat de levensduur langer is dan alternatieve materialen. Daarnaast kunnen eventuele reparaties aan zinkwerk vaak sneller en gemakkelijker worden uitgevoerd.

Bent u op zoek naar een zinken dakgoot? Wij leveren alle soorten zinken dakgoten en bijbehorende materialen. Denk hierbij aan:

  • zinken mastgoot (rond),
  • zinken bakgoot (rechthoekig),
  • dakgootbeugels,
  • verbindingsstukken,
  • vergaarbakken,
  • en nog veel meer…

Zinken regenafvoeren

Zinken regenafvoeren zijn sterk én van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan ze een langere tijd mee dan regenafvoeren van ander materiaal.  Ook heb je geen last van problemen met de hemelwaterafvoer.

Zinkwerk is maatwerk

Wanneer u zinkwerk door ons laat verzorgen worden alle facetten zorgvuldig opgemeten. Vervolgens wordt het maatwerk in onze eigen werkplaats gemaakt, zodat alles perfect past bij de plaatsing. Bij het meten houden wij rekening met het krimpen en uitzetten van zink. Wij kunnen het zinkwerk vakkundig bij u komen monteren. Hierbij letten wij goed op de afwerking van de hoekdetails, een geschikte aansluiting op de bestaande goten en een perfecte kwaliteit van de soldeernaad.

Zinkwerk bestellen?

Wilt u wel graag zinkwerk op maat ontvangen, maar het daarna liever zelf monteren? Dat kan ook! U kunt het zinkwerk dan online bij ons bestellen. Hier voor dienen wij eerst bij u langs te komen om alles nauwkeurig op te meten. Het zinkwerk besteld u vervolgens bij ons, wij maken het zinkwerk binnen 24 uur en deze monteert u zelf. In onze eigen werkplaats maken we uw product op maat op basis van uw doorgegeven afmetingen. Wij kunnen dit binnen 24 uur leveren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

U kunt uw wensen doorgeven via de e-mail of door ons te bellen op 0517-239797. Voor advies kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Waarmee kunnen wij u helpen?