Dakbedekking hellend dak

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Voor een perfecte plaatsing van dakbedekking op een hellend dak belt u met Feenstra dakbedekking uit Dronrijp. Zo weet u zeker dat u de komende jaren droog zit. U kunt contact met ons opnemen voor diverse nieuwbouw- en renovatie projecten. Momenteel hebben wij het erg druk. Het is daarom verstandig om vroegtijdig een afspraak te maken.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Soorten dakbedekking hellend dak

Er zijn diverse opties die u kunt overwegen als u kiest voor nieuwe dakbedekking voor uw hellend dak. Vaak kiest men voor dakpannen, maar er is zoveel meer mogelijk! Bovendien zijn de alternatieven duurzamer dan dakpannen. Bij alternatieven kunt u bijvoorbeeld denken aan gemodificeerd bitumen, zoals APAX dakbedekking. Als u uw woning een strakke en moderne uitstraling wilt geven kunt u daarnaast kiezen voor dakplaten van zink. Zinkwerk heeft een levensduur van maximaal 100 jaar, dus dit product is enorm duurzaam. Daarnaast is dit materiaal zeer onderhoudsarm, wat natuurlijk ook niet vervelend is. Een  geheel overzicht van alle soorten dakbedekking, naast dakpannen, die geschikt zijn voor een (licht)hellend dak ziet u hier onder opgesomd.

  • Kunststof dakbedekking
  • Bitumen dakbedekking (APP bitumen, SBS bitumen, APAX)
  • (Transparante) daken/overkappingen voor carports en serres
  • Zinkwerk

Waar op letten bij keuze dakbedekking hellend dak

De soort dakbedekking die u kiest voor een hellend dak moet passen bij de sfeer en uitstraling van het gebouw waar het om gaat. Wat daarnaast nog belangrijker is: dat u kiest voor dakbedekking dat geschikt is voor de hellingsgraad van uw dak. Sommige typen dakbedekking kunnen enkel gebruikt worden bij een specifieke dakhellingsgraad. Daarbij is het verstandig om goed op de ‘mos gevoeligheid’ van bepaalde dakbedekking soorten letten. Zeker in schaduw gebieden of bosrijke gebieden. Voor vakkundig advies over de verschillende typen dakbedekking, en welke aangeraden wordt voor uw hellend dak, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Hoge kwaliteit en jarenlange ervaring

Voor al onze dakbedekking producten kunt u een hoge kwaliteit en een zeer lange levensduur verwachten. Ook benadrukken wij maar al te graag onze jarenlange ervaring, waardoor u gegarandeerd hulp krijgt van vakmensen. Al sinds 1994 maken onze klanten kennis met het vakmanschap van Feenstra Dakbedekking. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in vele dakbedekking werkzaamheden. Meer informatie over diverse soorten dakbedekking vindt u hier. Wilt u direct contact met ons opnemen dan kan dit door te bellen naar het telefoonnummer 0517 23 97 97. Ook kunt u ons een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.