Dakonderhoud

Dakonderhoud is nodig om een lange levensduur van uw dak te garanderen. Schade aan het dak kan al in een vroeg stadium verholpen worden waardoor de kans op lekkages en waterschade tot het minimum beperkt wordt.

Hoe ziet onze onderhoud eruit?

Wij komen jaarlijks of halfjaarlijks de staat van uw dak controleren. Daarbij letten wij onder andere op de volgende punten:

  • Scheurvorming
  • Beschadigingen
  • De naadverbindingen
  • De deugdelijkheid van de dakranden en aansluitingen op de dakrandprofielen
  • De aansluitingen van dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren en opgaand werk

Wij maken ieder jaar uw dak schoon voeren het vuil voor u af. Ontdekken wij tijdens het onderhoud onderhoudswerkzaamheden die direct ter plaatse opgelost kunnen worden? Dan worden deze zaken niet in rekening gebracht. Meer over onze onderhoud programma’s vindt u op de pagina dakbeheer.

Dakinspectie

Wilt u uw dak inspecteren, maar heeft u geen behoefte aan een jaarlijkse controle? kies dan voor een Dakinspectie. Met behulp van een dakinspectie wordt de opbouw van de dakconstructie grondig onderzocht. Voor eventuele reparaties wordt een offerte opgesteld.

Bestandopname

Bent u een zakelijke klant en wilt u een uitgebreide rapportage ontvangen van uw dak? Dan is een bestandsopname geschikt voor uw bedrijf.

Feenstra Dakbedekking dé dakonderhoud specialist!

Verleng de levensduur van uw dak en schakel voor al het dakonderhoud de professionals van Feenstra Dakbedekking in. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.