Gegarandeerd kwaliteit!

Lekkage of schade?

E-mail ons

Als dakbedekkingsbedrijf zijn wij aangesloten bij branchevereniging Vebidak. Dankzij Vebidak zijn wij continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van bitumineuze en kunststof dakbedekking. Feenstra Dakbedekking werkt ook volgens de veiligheidseisen van Vebidak. Daarnaast is Vebidak nauw betrokken bij hoogwaardige en complete vakopleidingen en de wet- en regelgeving in de dakbedekkingsbranche.

Feenstra Dakbedekking is aangesloten bij het Instituut voor Dakveiligheid (IVDV). Het IVDV zet zich in voor het verbeteren van de veiligheid op daken. Er worden onder andere eisen gesteld aan het opleidingsniveau en de kwaliteit van (permanente) valbeveiliging. Als dakbedekkingsbedrijf werken wij volgens de kwaliteitseisen van het IVDV. Zo kunnen wij veilig vakmanschap garanderen.

Feenstra Dakbedekking is VCA** gecertificeerd. Dit betekend dat wij alle werkzaamheden uitvoeren volgens de normen van het VGM-beheersysteem. VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Wij werken dus veilig, gezond en milieubewust. Ook werken wij volgens de vakrichtlijn gesloten dakbedekkingssystemen en volgens de geldende NEN normeringen. In deze normeringen is onder andere vastgelegd dat er bij dakdetailleringen en opgaand werk niet meer met open vuur gewerkt mag worden.

Waarmee kunnen wij u helpen?