Dakrenovatie

Dakrenovatie is van tijd tot tijd nodig omdat wind, regen en vorst op den duur problemen kunnen veroorzaken aan uw dak. Door uw dak tijdig te laten renoveren voorkomt u lekkages, versleten voegen, lekkende goten en andere vormen van schade.

Problemen voorkomen met dakrenovatie

U kunt problemen met uw dak beter voorkomen omdat schade aan het dak vaak al snel zal leiden tot meer schade en dus meer kosten. Een daklekkage kan bijvoorbeeld de onderconstructie aantasten. Wanneer deze onderconstructie wordt aangetast lopen de kosten al snel hoog op. Het is dus belangrijk om bijvoorbeeld een oudere dakbedekking eens te laten inspecteren.

Langere levensduur voor uw dak

Dakrenovatie’s verlengen de levensduur van uw dak en besparen uiteindelijk dus op kosten. Wij zijn gespecialiseerd in dakrenovaties aan bedrijfspanden, vastgoedbeheer, onderwijs- en zorginstellingen, winkels, en bergingen.

Werkwijze dakrenovatie

Feenstra Dakbedekking is gespecialiseerd in de dakrenovatie van een plat dak en van een schuin dak. Voordat we van start gaan met de daadwerkelijke dakrenovaties, is het voor ons belangrijk om de huidige situatie in kaart te brengen.

Aan de hand van deze inspectie wordt bekeken welke opties het best voor uw dak geschikt zijn. Wij adviseren u graag en stellen een vrijblijvende offerte met de benodigde werkzaamheden op. Feenstra dakbedekking is VCA gecertificeerd en aangesloten bij VEBIDAK. U kunt dus rekenen op onze vakkennis en solide dakwerk.

Reparatie dakrenovatie

Moet uw dakgoot worden vervangen of gerepareerd? Ook hiervoor kunt u ons altijd inschakelen. Wij leveren alle soorten zinken dakgoten en bijbehorende materialen. Wij zorgen dat uw dakgoot vakkundig wordt gemonteerd en letten hierbij goed op de afwerking.

Dakrenovatie Friesland

De Provincie Friesland wil de doorstroom op de Friese woningmarkt stimuleren en heeft daarom een dakrenovatie in het leven geroepen. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor dakrenovatie subsidie zijn hier onder kort opgesomd. Wilt u meer weten over de subsidies in Friesland.

Waarmee kunnen wij u helpen?