Dakinspectie

Lekkage of schade?

E-mail ons

Is uw dak al enige tijd niet geïnspecteerd dan kunt u een dakinspectie laten uitvoeren. Ook wanneer bijvoorbeeld de functie van het dak veranderd biedt een inspectie uitkomst. Lekkages of bijvoorbeeld stormschade kunnen op deze manier in de toekomst worden voorkomen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in uw dak.

Werkwijze dakinspectie

Feenstra dakbedekking is gespecialiseerd in elk dak, elk dak is een dak op zich. Tijdens de inspectie wordt in bijna alle gevallen gebruik gemaakt van een insnijding om te kijken wat de opbouw van de dakconstructie is. Wij kijken hierbij onder andere naar de bestaande dakopbouw, de isolatiewaarde van de bestaande constructie, de materiaalkeuze, de bevestigingskeuze en of randstroken stormvast zijn. Op basis hiervan stellen wij een deskundig advies op. Is er bijvoorbeeld dakonderhoud of dakrenovatie nodig of moeten er dakreparaties worden uitgevoerd.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Deskundig advies

Op basis van de bevindingen wordt een deskundig advies opgesteld. Mochten er werkzaamheden nodig zijn en wilt u dit laten uitvoeren dan maken wij een uitgebreide offerte op. Deze offerte omvat een uitgebreide omschrijving van de bevindingen en een technische omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden.

Voor wie is een inspectie geschikt?

Een inspectie van het dak is vooral geschikt voor bedrijven. Bij complexere gebouwen en daken voeren wij een uitgebreidere inspectie uit door middel van een bestandsopname.

Inspectie laten uitvoeren?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van uw dak? Bel of e-mail ons om een afspraak te maken voor een inspectie. Met onze dakinspectie weet u waar u aan toe bent. Mochten er reparatiewerkzaamheden nodig zijn dan kunt u vervolgens bij ons een offerte opvragen.

Met 25 jaar ervaring is Feenstra Dakbedekking uw specialist op het gebied van dakbedekking.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij werken voor iedereen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen of vastgoedbeheerders kunnen bij ons prima terecht. Wij ontzorgen al jaren met succes de zakelijke markt dankzij een slimme aanpak en een groot netwerk voor een breedschalig dienstenpakket.

Vastgoed beheer

Feenstra Dakbedekking voorziet ook vastgoedbeheerders van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

Aannemers

Veiligheid op ieder dak met permanente valbeveiliging van Feenstra Dakbedekking. Onze valbeveiligings-systemen worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen.