Lekkage aan het dak

Lekkage aan het dak

Een daklekkage is natuurlijk een vervelend probleem en het ontstaan kan meerdere oorzaken hebben. Een daklekkage manifesteert zich doorgaans bij harde regenval en extreme weersomstandigheden maar een lekkage kan ook andere oorzaken hebben.

Zo kan bijvoorbeeld een verzakking in de originele constructie, slecht onderhoud en vervuiling van het dak ervoor zorgen dat een daklekkage ontstaat. De plaats van de lekkage is zonder professionele meet en detectie apparatuur soms lastig te achterhalen. In 60% van de gevallen is de plaats waar de lekkage lijkt te ontstaan namelijk niet de plaats waar de werkelijke lekkage ontstaat.

Door tijdig in te grijpen, voorkomt u extra kosten en blijft de schade beperkt.

Een daklekkage in uw bedrijfspand of woning? Zorg er dan altijd voor dat er snel wordt ingegrepen. Wanneer een lekkage namelijk niet snel wordt aangepakt kan de lekkage al snel voor meer schade zorgen. Water dat door het dak lekt tast de constructie en de ruimte onder het dak aan. Dat is natuurlijk extra vervelend wanneer er bijvoorbeeld een antieke kast onder de lekkage staat of wanneer zich machines onder de lekkage bevinden. Het aantasten van deze machines kan vervolgens weer leiden tot verlies van productie. Door tijdig in te grijpen voorkomt u extra kosten en blijft de schade beperkt.

In geval van lekkage aanwezig binnen 24 uur

De specialisten van Feenstra Dakbedekking kunnen in geval van een ernstige lekkage binnen 24 uur aanwezig zijn om de lekkage op te sporen en de lekkage te verhelpen. Onze ervaren specialisten maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde meet en opsporingstechnieken waarmee de lekkage snel en nauwkeurig gelokaliseerd kan worden zonder schade aan muren en vloeren.

Heeft u behoefte aan een specialist in dakbedekking en daklekkages? Dan helpen wij u graag. Feenstra Dakbedekking heeft ervaring met alle soorten dakbedekking. Bel of e-mail ons voor een afspraak.

In de toekomst lekkages voorkomen?

Een dakinspectie of een bestandsopname geven inzicht in de zwakke punten van uw dak.