Stormschade dak

Een flinke storm of windstoten kunnen schade veroorzaken aan de dakbedekking. Heeft de dakbedekking van uw bedrijfspand of woning stormschade opgelopen dan is het verstandig om dit zo snel mogelijk te verhelpen om meer schade en hoge kosten te voorkomen. Schade aan de dakbedekking kan leiden tot lekkages wat vervolgens weer kan leiden tot verlies van capaciteit indien zich bijvoorbeeld machines onder de lekkage bevinden.

Binnen 24 uur aanwezig bij stormschade van uw dak

De specialisten van Feenstra dakbedekking kunnen in geval van ernstige stormschade aan uw dak binnen 24 uur aanwezig zijn. Wij maken een uitgebreide offerte met een specificatie van de werkzaamheden om uw dak weer stormvast te krijgen. Indien noodzakelijk kunnen wij gelijk een noodreparatie uitvoeren waarna u een uitgebreide offerte ontvangt. Bel of e-mail ons om een afspraak te maken

Stormschade aan uw dak kan vaak voorkomen worden

Stormschade komt in Nederland veel voor en het probleem had vaak voorkomen kunnen worden. Oorzaken kunnen berusten op overmacht maar ook vaak op de kwaliteit van een dak. Zo voldoen een groot aantal dakbedekkingen niet meer aan de eisen van deze tijd. Ook veroudering van het dak is een oorzaak waardoor de dakbedekking los kan laten.

Heeft u twijfels over de stormvastheid van uw daken?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie of een bestandsopname om u zekerheid te geven betreft de stormvastheid van uw dak. Afhankelijk van uw daksysteem bieden wij een oplossing om uw dak windvast te krijgen. Moeten er bijvoorbeeld dakreparaties worden uitgevoerd of is er dakonderhoud of dakrenovatie nodig. Daarnaast kunt u uw dak bij ons laten beheren zodat mankementen in een vroeg stadium worden opgespoord en verholpen.