Stormschade gevallen

Een flinke storm of windstoten kunnen stormschade aan uw dak veroorzaken. Heeft de dakbedekking van uw bedrijfspand of woning stormschade opgelopen dan is het verstandig om dit zo snel mogelijk te verhelpen om meer schade en hoge kosten te voorkomen. Schade aan de dakbedekking kan leiden tot lekkages wat vervolgens weer kan leiden tot verlies van capaciteit indien zich bijvoorbeeld machines onder de lekkage bevinden.

Stormschade aan uw dak verhelpen

De specialisten van Feenstra dakbedekking kunnen in geval van ernstige stormschade aan uw dak snel aanwezig zijn. Wij maken een uitgebreide offerte met een specificatie van de werkzaamheden om uw dak weer stormvast te krijgen. Indien noodzakelijk kunnen wij gelijk een noodreparatie uitvoeren waarna u een uitgebreide offerte ontvangt. Bel of e-mail ons om een afspraak te maken

Stormschade aan uw dak kan vaak voorkomen worden

Stormschade komt in Nederland veel voor en het probleem had vaak voorkomen kunnen worden. Oorzaken kunnen berusten op overmacht maar ook vaak op de kwaliteit van een dak. Zo voldoen een groot aantal dakbedekkingen niet meer aan de eisen van deze tijd. Ook veroudering van het dak is een oorzaak waardoor de dakbedekking los kan laten. Stormschade is lastig te voorkomen. Vooral in Nederland waar het weer zo onvoorspelbaar is.

Tips om stormschade aan uw dak te voorkomen

Er zijn wel een paar praktische tips om schade door storm te voorkomen. Zo kunt u voor (bijvoorbeeld) de herfstperiode uw dak checken. Een hevige storm kan heel wat objecten de lucht in blazen. Het is daarom belangrijk om de buitenkant van uw woning goed in de gaten te houden. Heeft u een tuin? Zet dan zoveel mogelijk voorwerpen binnen of in de schuur. Denk aan parasols, tuinstoelen en potten met planten. De dakgoot kan verstopt raken met bladeren of een rondslingerende plastic zak. Optimaal is om ieder jaar een dakinspecteur naar uw dak te laten kijken. Deze persoon kan dan de dakgoot schoonmaken en uw dakbedekking checken.

Heeft u twijfels over de stormvastheid van uw daken?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie of een bestandsopname om u zekerheid te geven betreft de stormvastheid van uw dak. Afhankelijk van uw daksysteem bieden wij een oplossing om uw dak windvast te krijgen. Moeten er bijvoorbeeld dakreparaties worden uitgevoerd of is er dakonderhoud of dakrenovatie nodig. Daarnaast kunt u uw dak bij ons laten beheren zodat mankementen in een vroeg stadium worden opgespoord en verholpen.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een specialist in dakbedekking en stormschade aan uw dak? Dan helpen wij u graag. Feenstra Dakbedekking heeft ervaring met alle soorten dakbedekking. Bel of e-mail ons voor een afspraak.

Waarmee kunnen wij u helpen?