Dakbedekking hellend dak

Voor een perfecte plaatsing van dakbedekking op een hellend dak belt u met Feenstra dakbedekking uit Dronrijp. Zo weet u zeker dat u de komende jaren droog zit. U kunt contact met ons opnemen voor diverse nieuwbouw- en renovatie projecten.

Soorten dakbedekking hellend dak

Er zijn diverse opties die u kunt overwegen als u kiest voor nieuwe dakbedekking voor uw hellend dak. Vaak kiest men voor dakpannen, maar er is zoveel meer mogelijk! Bovendien zijn de alternatiever duurzamer dan dakpannen. Denk bijvoorbeeld aan gemodificeerd bitumen (zoals APAX dakbedekking) of als u uw woning een strakke, moderne uitstraling wilt geven kunt u kiezen voor dakplaten van zink. Zinkwerk heeft een levensduur van maximaal 100 jaar. Daarnaast is dit materiaal zeer onderhoudsarm.

Een overzicht van alle soorten dakbedekking geschikt voor een (licht)hellend dak:

  • Kunststof dakbedekking
  • Bitumen dakbedekking (APP bitumen, SBS bitumen, APAX)
  • (Transparante) daken/overkappingen voor carports en serres
  • Zinkwerk

Uitstraling dakbedekking hellend dak

Dakbedekking voor een hellend dak moet passen bij de sfeer en uitstraling van het gebouw, maar nog belangrijker is dat u kiest voor dakbedekking dat geschikt is voor de hellingsgraad van uw dak. Sommige typen dakbedekking kunnen enkel gebruikt worden bij een specifieke dakhellingsgraad. Daarnaast is het verstandig om goed op de mos gevoeligheid van bepaalde dakbedekking soorten letten. Zeker in schaduw- of bosrijke gebieden. Voor vakkundig advies over de verschillende typen dakbedekking kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

dakbedekking hellend dak

Hoge kwaliteit en jarenlange ervaring

Voor al onze dak producten kunt u een hoge kwaliteit en een zeer lange levensduur verwachten. Meer informatie over diverse soorten dakbedekking vindt u hier.