Dakbedekking Leeuwarden

Dakbedekking Leeuwarden door Feenstra Dakbeddekking

Bent u op zoek naar een dakbedekking bedrijf voor dakbedekking in Leeuwarden? Feenstra Dakbedekking is gevestigd in Donrijp en is in heel Friesland vertegenwoordig, dus ook in Leeuwarden. Wij zijn hét vertrouwd adres voor diverse grote en kleine dakbedekking projecten en hebben ook in Leeuwarden vele projecten gedaan. Bent u zich aan het oriënteren op diverse mogelijkheden betreffende dakbedekking voor uw huis, dakkapel of garage? Of bent u juist op zoek naar een betrouwbare partner in Leeuwarden voor het uitvoeren van een dakrenovatie project voor uw bedrijfspand? Wij denken graag mee over uw dak!

Dakbedekking voor platte en scheve daken in Leeuwarden

Wij zijn gespecialiseerd in dakbedekking voor platte en schuine daken. Naast dakbedekking (onderhoud) voor bijvoorbeeld nieuwbouwdaken kunt u bij ons ook terecht voor dakrenovatie. Wij zijn verantwoordelijk voor vele grote en kleine renovatieprojecten in en nabij Leeuwarden.

Voorbeelden van dakbedekking projecten in Leeuwarden

Feenstra Dakbedekking werkt met uiteenlopende soorten dakbedekking. De soorten dakbedekking waar wij mee werken zijn:

  • bitumen,
  • PVC,
  • groendaken,
  • sopralene,
  • EPDM

En meer! Wij voeren onze dakbedekking projecten uit op een kwalitatieve, duurzame en professionele wijze. Als u meer over ons wilt weten kunt u altijd de ‘over ons’ pagina raadplegen

Bij dakbedekking hoort onderhoud

Vooraf aan een dakbedekking project doen wij eerst een dakinspectie. Na een dakinspectie krijgt u inzicht in de huidige status van uw dak. Op die manier kunnen wij u veel beter adviseren en krijgt u een helder beeld van diverse mogelijkheden. Wellicht is er een complete renovatie nodig of is er een dakreparatie en hoeft u dus niet het hele dak opnieuw te doen. Tijdens de vrijblijvende dakinspectie wordt er onder andere gekeken naar de bestaande dakopbouw, de isolatiewaarde van de bestaande constructie, de materiaalkeuze, de bevestigingskeuze en of randstroken stormvast zijn. Op basis hiervan stellen wij een deskundig advies op.

Onderhoud om dakrenovatie te voorkomen

Wij kunnen periodiek bij u in Leeuwarden komen om zwakke plekken in uw dak op te sporen en tijdig uw dak te controleren. Goed onderhoud loont en kan u een hoop kosten besparen. Denk aan kosten die komen kijken bij waterschade, stormschade en schade dat kan ontstaan tijdens extreme weersomstandigheden. Voorkomen is altijd beter dan genezen!  Bij complexere gebouwen en daken voeren wij altijd een uitgebreide inspectie uit door middel van een bestandsopname.

Vragen over dakbedekking in Leeuwarden?

Heeft u vragen over dakrenovatie in Leeuwarden? Of wilt u meer weten over bovenstaande onderwerpen? Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact met ons op. Ook voor meer informatie over nieuwbouw daken of dakrenovatie projecten neemt u contact met ons op via: 0517 23 97 97. Vragen over uw situatie kunnen we dan direct beantwoorden en we kunnen met u meedenken in oplossingen. Vraag naar één van onze experts.

Waarmee kunnen wij u helpen?