Nieuwbouw dak

Heeft u een nieuwbouw dak en dakbedekking nodig? Feenstra Dakbedekking heeft voor alle soorten nieuwbouwdaken passende dakbedekking. Als allround dakbedekkingsbedrijf realiseren we dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Voor ieder dak bieden wij de perfecte oplossing.

Nieuwbouw dak ervaring sinds 1994

Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw dak: topkwaliteit, een scherpe prijs en garanties waar u op kunt bouwen. Feenstra Dakbedekking heeft sinds 1994 ervaring in nieuwbouw daken. In deze jaren hebben wij al vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd voor zowel particulieren als bedrijven. Met Feenstra Dakbedekking heeft u dus een betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Soorten dakbedekking voor een nieuwbouw dak

Voor nieuwbouw daken maken wij gebruik van verschillende soorten dakbedekking. Voor elk nieuwbouw dak is een bepaald soort dakbedekking geschikt. Hier onder ziet u een paar voorbeelden. Ook kunt u op de voorbeelden klikken om meer te lezen over het desbetreffende soort dakbedekking. Zo kunt u zicht goed oriënteren voordat u contact opneemt.

 • Bitumineuze dakbedekking
  (voor platte daken).
 • Kunststof dakbedekking
  (duurzame vorm van dakbedekking) zorgt voor een water- en winddicht dak.
 • EPDM folie
  (geschikt voor ieder dak) in iedere vorm te leggen, doordat het materiaal zo elastisch is.
 • Sedum dakbedekking
  (groene daken) zorgt voor bedekking met speciale soort vetplanten voor een gezonde en duurzame leefomgeving.
 • Groendaken
  zorgt voor een dak begroeid met planten en biedt onder anderen verschillende financiële en gebruiksvoordelen.

Complete offerte voor uw nieuwbouw dak

Op basis van bestek en tekeningen en onze kennis en ervaring maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Iedere offerte is gebaseerd op de nieuwste mogelijkheden. Ons uitgangspunt is een duidelijke offerte met een all-in prijs. Voor eventuele tekortkomingen in bestek en tekeningen worden alternatieven gemaakt.

Verzekerd van kwaliteit

Bij Feenstra dakbedekking bent u verzekerd van kwaliteit. Dit, omdat we over diverse certificaten beschikken en lid zijn van verschillende brancheverenigingen. Wij staan voor flexibiliteit, korte lijnen met daadkrachtige oplossingen en duurzame kwaliteit. Hiervoor werken wij samen met toonaangevende Nederlandse leveranciers.

Onze werkzaamheden voeren wij veelal uit met vaste relaties. Goede werkvoorbereiding en een strakke planning zijn essentieel. Zo zorgen wij ervoor dat we ieder nieuwbouw dak binnen de gestelde termijn aan u opleveren.

Waarmee kunnen wij u helpen?