Nieuwbouw dak

Feenstra Dakbedekking heeft voor alle soorten nieuwbouw daken passende dakbedekking. Als allround dakbedekkingsbedrijf realiseren we dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Voor ieder dak bieden wij de perfecte oplossing.

Jaren ervaring boven uw hoofd

Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw dak: topkwaliteit, een scherpe prijs en garanties waar u op kunt bouwen. Feenstra Dakbedekking heeft sinds 1994 ervaring in nieuwbouw daken. In deze jaren hebben wij al vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd voor zowel particulieren als bedrijven. Met Feenstra Dakbedekking heeft u dus een betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Vele soorten dakbedekking

Voor nieuwbouw daken maken wij gebruik van:

Ook kunt u Feenstra Dakbedekking inschakelen voor dakisolatie.

Complete offerte

Op basis van bestek en tekeningen en onze kennis en ervaring maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Iedere offerte is gebaseerd op de nieuwste mogelijkheden. Ons uitgangspunt is een duidelijke offerte met een all-in prijs. Voor eventuele tekortkomingen in bestek en tekeningen worden alternatieven gemaakt.

Verzekerd van kwaliteit

Onze werkzaamheden voeren wij veelal uit met vaste relaties. Goede werkvoorbereiding en een strakke planning zijn essentieel. Zo zorgen wij ervoor dat we ieder nieuwbouw dak binnen de gestelde termijn aan u opleveren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwbouw dak.