Dakdekkers Friesland

Lekkage of schade?

Bel nu 0517-239797

Dakdekkers Friesland Feenstra Dakbedekking

Bent u op zoek naar dakdekkers in Friesland met ruime ervaring? Feenstra Dakbedekking is gevestigd in Donrijp en heeft ervaring vanaf 1994 in dakbedekking. Zowel voor bedrijven als particulieren. Denk aan Dakrenovatie, Calamiteiten, nieuwbouw en dakonderhoud. Feenstra dakbedekking heeft vele vakmensen in huis die elke klus kunnen klaren. Niet alleen zeggen we dit, dit bewijzen we ook door onze vele certificaten en onze lidmaatschap bij verschillende brancheverenigingen. Feenstra dakbedekking heeft o.a. werkzaamheden verricht voor Van Wijnen en Dijksma Draisma.

  • Professioneel, doelgericht en dienstverlenend


  • Snel en altijd goed voorbereid ter plaatse


  • Een groot netwerk, dus slimme oplossingen


  • Een ijzersterk begrip in de zakelijke markt

Dakrenovatie Friesland

Als dakdekkers bedrijf in Friesland rijden wij door hele Nederland voor dakrenovatie, maar we zijn natuurlijk veelal aan de slag in Friesland. Dakrenovatie doen we zowel voor een plat dak als een schuin dak. Voordat we van start gaan met de daadwerkelijke dakrenovaties, is het voor ons belangrijk om de huidige situatie in kaart te brengen. Dit doen we doormiddel van  een dakinspectie (voor minder complexe daken) of een bestandsopname (voor complexe daken). Aan de hand van deze inspectie of bestandsopname wordt gekeken naar de opties voor uw dak. Wij adviseren u vervolgens en stellen een vrijblijvende offerte met de benodigde werkzaamheden op. Wilt u een afspraak maken? Doe dit dan direct.

Calamiteiten Friesland

Onze dakdekkers (gevestigd in Friesland) kunnen ook lekkage of stormschade aan het dak van uw woning, nieuwbouwproject of bedrijfsruimte oplossen. Heeft u ernstige lekkage? Zelfs dan kunnen we (meestal) binnen 24 uur bij u zijn. Het voorkomen van veel schade bij storm en veel water kunt u natuurlijk het beste proberen te voorkomen. Twijfelt u over de staat van uw dak? Bel dan voor een dakinspectie of een bestandsopname.

Nieuwbouw Friesland

Heeft u een dakdekkers bedrijf nodig voor nieuwbouw? Voor nieuwbouwdaken maken wij gebruik van verschillende soorten dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking voor platte daken, kunststof dakbedekking voor een water- en winddicht dak, EPDM folie wat in iedere vorm te leggen is, Sedum dakbedekking voor de groenliefhebbers en groendaken voor o.a. verschillende financiële en gebruiksvoordelen. Heeft u vragen over soorten dakbedekking en Feenstra dakbedekking? Neem dan direct contact op!

Dakonderhoud Friesland

Goed dakonderhoud voorkomt bijvoorbeeld Lekkage aan het dak. U kunt bij ons kiezen voor een jaarlijks of halfjaarlijks onderhoud. Dakonderhoud wil  zeggen dat wij de staat van uw dak controleren. Bij het inspecteren van uw dak letten wij onder andere op de punten scheurvorming, beschadigingen, naadverbindingen, deugdelijkheid van de dakranden en aansluitingen op de dakrandprofielen. Verder letten we op de aansluitingen van dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren en opgaand werk. Ieder jaar, of halfjaar, komen we bij u langs om uw dak schoon te maken en wij voeren het vuil dan voor u af. Ontdekken wij tijdens het onderhoud werkzaamheden die direct door ons opgelost kunnen worden? Dan worden deze zaken niet in rekening gebracht. Meer informatie hier over? Neem contact op!

Waarmee kunnen wij u helpen?