Daklood vervangen

Voor het vakkundig vervangen of aanbrengen van lood in gevels, schoorstenen en een aanbouw bent u bij Feenstra Dakbedekking aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen van uw woning/pand waterdicht of waterkerend gemaakt wordt.

Last van lekkage?

We zien helaas nog te veel gevallen van schade of lekkage door slecht aangebracht lood. Laat het lood altijd vervangen door een professioneel bedrijf. Feenstra Dakbedekking is aangesloten bij branchevereniging VEBIDAK. Van bedrijven aangesloten bij deze branchevereniging kunt u vakkennis verwachten. Daarnaast hebben wij toegang tot de kennis en expertise van de technische afdeling van de branchevereniging. De technische afdeling staat borg voor een deskundig en onpartijdig oordeel over materialen, materiaaltoepassingen, constructies en systemen.

Het daklood vervangen in geval van slijtage

Lood slijt door de jaren heen en kan op ten duur dunner worden en gaan scheuren. Repareren kan, maar dit is vaak maar een tijdelijke oplossing. Voor een duurzame oplossing belt u met Feenstra Dakbedekking! Wij helpen u graag verder.

Wat Feenstra Dakbedekking voor u kan betekenen

Denk aan het plaatsen van lood bij een aanbouw, plat dak, schoorstenen of een dakkapel. Lood vervangen is vakkundig werk dat grote invloed heeft op de duurzaamheid van een woning of pand. Onze vakmensen hebben de vaardigheid om hun werk kostenefficiƫnt Ʃn duurzaam uit te voeren.
Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.