Dakrenovatie

Dakrenovatie

 Dakrenovatie is van tijd tot tijd nodig omdat wind, regen en vorst op den duur problemen kunnen veroorzaken aan uw dak. Door uw dak tijdig te laten renoveren voorkomt u lekkages, versleten voegen, lekkende goten en andere vormen van schade. U kunt problemen met uw dak beter voorkomen omdat schade aan het dak vaak al snel zal leiden tot meer schade en dus meer kosten. Een daklekkage kan bijvoorbeeld de onderconstructie aantasten. Wanneer deze onderconstructie wordt aangetast lopen de kosten al snel hoog op. Het is dus belangrijk om bijvoorbeeld een oudere dakbedekking eens te laten inspecteren. Dakrenovatie’s verlengen de levensduur van uw dak en besparen uiteindelijk dus op kosten. Wij zijn gespecialiseerd in dakrenovaties aan o.a. woningen, bedrijfspanden, vastgoedbeheer, onderwijs- en zorginstellingen, winkels, en bergingen.

Werkwijze dakrenovatie

Feenstra Dakbedekking is gespecialiseerd in de dakrenovatie van een plat dak en van een schuin dak. Voordat begonnen wordt met de dakrenovaties, is het belangrijk om de huidige situatie in kaart te brengen. Wij doen dit middels een dakinspectie voor minder complexe daken of een bestandsopname voor complexe daken. Aan de hand van deze inspectie wordt bekeken welke opties het best voor uw dak geschikt zijn. Wij adviseren u graag en stellen een vrijblijvende offerte met de benodigde werkzaamheden op. Feenstra dakbedekking is VCA gecertificeerd en aangesloten bij VEBIDAK. U kunt dus rekenen op onze vakkennis en solide dakwerk.

Reparatie dakgoot

Moet uw dakgoot worden vervangen of gerepareerd? Ook hiervoor kunt u ons altijd inschakelen. Wij leveren alle soorten zinken dakgoten en bijbehorende materialen. Wij zorgen dat uw dakgoot vakkundig wordt gemonteerd en letten hierbij goed op de afwerking. Zinkwerk kunt u ook bij ons betstellen.

Dakrenovatie Friesland

Wij voeren dakrenovaties uit in Friesland maar opereren daarnaast door heel Nederland. Woont u dus buiten Friesland? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Uw dak weer als nieuw?

Bel ons op 0517 – 23 97 97 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs.