Gegarandeerd kwaliteit

Vakmanschap en vakkennis zijn belangrijk voor Feenstra Dakbedekking. Om waterdichte kwaliteit te kunnen garanderen, zijn wij aangesloten bij verschillende brancheverenigingen en hebben wij diverse certificaten in huis. Zo is ons team altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels. En zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Vebidak
Als dakbedekkingsbedrijf zijn wij aangesloten bij branchevereniging Vebidak. Dankzij Vebidak zijn wij continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van bitumineuze en kunststof dakbedekking. Feenstra Dakbedekking werkt ook volgens de veiligheidseisen van Vebidak. Daarnaast is Vebidak nauw betrokken bij hoogwaardige en complete vakopleidingen en de wet- en regelgeving in de dakbedekkingsbranche.

Erkend Leerbedrijf
Als erkend leerbedrijf houdt Feenstra Dakbedekking zijn vakmanschap up-to-date. Door de goede werk- en leeromgeving die wij bieden binnen ons bedrijf, blijven ook onze medewerkers extra gemotiveerd. Wij delen onze kennis en ervaring graag met toekomstige dakdekkers.

Instituut voor Dakveiligheid
Feenstra Dakbedekking is aangesloten bij het Instituut voor Dakveiligheid (IVDV). Het IVDV zet zich in voor het verbeteren van de veiligheid op daken. Er worden onder andere eisen gesteld aan het opleidingsniveau en de kwaliteit van (permanente) valbeveiliging. Als dakbedekkingsbedrijf werken wij volgens de kwaliteitseisen van het IVDV. Zo kunnen wij veilig vakmanschap garanderen.

VCA gecertificeerd
Feenstra Dakbedekking is VCA** gecertificeerd. Dit betekend dat wij alle werkzaamheden uitvoeren volgens de normen van het VGM-beheersysteem. VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Wij werken dus veilig, gezond en milieubewust. Ook werken wij volgens de vakrichtlijn gesloten dakbedekkingssystemen en volgens de geldende NEN normeringen. In deze normeringen is onder andere vastgelegd dat er bij dakdetailleringen en opgaand werk niet meer met open vuur gewerkt mag worden.